Meniu

Căutați bilete de avion din Szczecin

Szczecin

 • Informații generale

  Limba oficială Poloneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Zlot (PLN)

 • Un papagal pe umăr

  Mergeți pe Papugarnia aflată pe Strada Wyzwolenia, la numărul 44. Păsările colorate nu stau în cuști. Sunt lăsate libere să zboare peste tot, să se așeze pe umerii trecătorilor și să fie hrănite din mână de aceștia.

 • A zis cineva relaxare?

  La 10 km distanță de Szczecin, pe Wzgórza Bukowe (Dealurile Beech), se află Parcul Beech. Este perfect pentru momentele de relaxare sau pentru un picnic lângă Lacul de Smarald (Jezioro Szmaragdowe).

 • Plajă cu vedere la oraș

  Pe insula Grodzka este amenajată o plajă urbană vara. De aici, puteți admira faleza, vă puteți delecta într-unul dintre hamacele, șezlongurile sau fotoliile de plajă, vă puteți juca cu mingea sau cu jucăriile de plajă, toate în mod gratuit.

De ce merită să vizitați Szczecin?

Szczecin se află în nordul Poloniei, rădăcinile sale datând încă din secolul 8. Sute de ani la rând, acesta a fost un oraș-port aflat pe rând sub stăpânire poloneză si germană.
Bogăția arhitecturii pieței centrale a orașului poartă amprente adânci ale istoriei, motiv pentru care orașul merită explorat într-un city break. Aici se făcea comerț cu fân în Evul Mediu (de unde numele Rynek Sienny/ Piața de Fân). Pentru o călătorie autentică în trecut, vă recomandăm să vizitați și Muzeul de Istorie din vechea clădire a primăriei.
Cu același gând vă puteți îndrepta către Podziemne Trasy Szczecina (Tunelul Szczecin). Buncărul de sub gară poate adăposti peste 5 000 de oameni. Puteți alege dintre trei rute: calea celui de-al Doilea Război Mondial, calea Războiului Rece sau turul la lumina lanternei, denumit “Turul cu suspans”. Centrul de bilete este chiar în gară, pe platforma 1.
Nu ratați nici Muzeul de Tehnologie și Transport. Aici, există chiar și prototipuri ale unor mașini care nu au mai ajuns pe rampele de producție în masă, precum Beskid, un succesor al cunoscutului Fiat 126p polonez (supranumit “Maluch”/“copilașul”). 
City break-ul nu va fi complet dacă nu încercați o gustare din covrigi la Bajgle Króla Jana, lângă orașul vechi. Pentru cină, recomandăm Berăria Wyszak (Wyszak Browar Rodzinny) care oferă bucătărie locală (hering în ulei cu ceapă și mărar, cârnat alb făcut în casă, fript, cu varză murată și obatzda – o brânză topită întinsă pe un covrig cu rondele de ceapă). 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Szczecin pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Szczecin pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Szczecin, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Szczecin?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Szczecin atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Szczecin

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Szczecin