Meniu

Căutați bilete de avion din Iași spre Varşovia

Arată filtrele

Varşovia

 • Informații generale

  Limba oficială Poloneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Zlot (PLN)

 • Haideți la plajă!

  O plajă sălbatică în centrul unui oraș locuit de 2 milioane de oameni? Da, numai în Varșovia! Pe malul drept al râului Vistula veți găsi verdeață bogată și o plajă întinsă. Un loc numai bun din care să luați pulsul orașului într-o seară de vară. 

 • Orașul-Phoenix

  Orașul a avut mult de suferit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial – în urma demolărilor intenționate ale germanilor, 85% dintre clădiri erau în ruine. Decizia de a reconstrui fost luată imediat după război, procesul însă a durat 30 de ani.

 • Mâncare pe stradă

  Vreți să luați pulsul orașului? Mergeți la Stația Principală (închisă) seara și explorați Piața de Noapte! Pe platformele inactive este vândută mâncare de stradă de peste tot din lume! Puteți experimenta după pofta inimii, evident! 

De ce ne place Varșovia

Capitala Poloniei este fără îndoială o metropolă internațională – deși a trecut prin modificări drastice în timpul celui de-al doilea război mondial, a depus eforturi enorme în ultimii 20 de ani pentru a deveni o capitală europeană modernă. 
Centrul Vechi și Centrul Nou sunt părți obligatorii ale turului. Ca să intrați în atmosfera orașului, treceți prin piețele din ambele centre, pe strada Freta și apoi vizitați arhicatedrala Sf. Ion – simbolul unui oraș renăscut din cenușă! Vă recomandăm, de asemenea, și Palatul Regal – acesta deschide cea mai veche parte din Varșovia cu palatele și piețele din secolele 17-19. 
Faceți o plimbare și pe străzile Krakowskie Przedmiescie și Nowy Świat – așa veți intra și mai mult în contact cu partea veche a Varșoviei.
Orașul nu înseamnă doar palate urbane și case închiriate micuțe în Piața Centrală. Varșovia este și Palatul Culturii, dar și districtul Praga (situat pe malul drept al râului Vistula, acesta păstrează atmosfera pre-război), Muzeul Răscoalei, Centrul de Știință Copernic și POLIN – Muzeul de Istorie al evreilor din Polonia, situat în centrul districtului socialist Muranów.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Iași spre Varşovia pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Iași spre Varşovia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Iași spre Varşovia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Iași spre Varşovia?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Iași spre Varşovia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Iași Varşovia

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Iași - Varşovia

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Varşovia!

Alegeți hotel în Varşovia