Meniu

București Poznan - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Poznan

 • Informații generale

  Limba oficială Poloneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Zlot (PLN)

 • Orașul conducătorilor

  În Catedrala Basilica Sfinții Petru și Pavel puteți vizita mormintele primilor conducători ai Poloniei: prințul Mieszko I și regele Bolesław I Bravul.

 • Târg medieval

  În Evul Mediu, în locul caselor de locuit din piața orașului, puteați găsi standuri colorate cu pește sărat sau afumat, lumânări și alte lucruri trebuincioase de uz casnic.

 • Muzeul Croissantelor

  Un loc unde poți învăța un dialect din Poznan, să vezi cum se coc cornurile Saint Martin (Rogale, în poloneză) și să faci cunoștință cu istoria locului. Un loc distractiv pentru mici și mari, deopotrivă. 

   

De ce merită să vizitați Poznan?

Dacă alegeți să explorați orașul într-un city break, vă recomandăm să treceți mai întâi pe la primărie – în turn, este amplasat un simbol al orașului datând din 1551, reprezentat de două capre luptându-se în fiecare zi la amiază! O altă particularitate a orașului o reprezintă casele viu colorate, ici și colo decorate cu schițe pictate.
În Poznan veți întâlni și cel mai recent castel al Europei – Castelul Cezarian, ridicat în 1910 pentru regele Prusiei. Adolf Hitler însuși l-a vrut pentru el, iar în anul 1939 mai multe camere au fost renovate, funcționalitatea lor fiind redefinită. Palatul Gorkow (cu celebra sa terasă – un veritabil iaz cu pești), reședință renascentistă altădată, este astăzi Muzeu Arheologic.
Vă puteți lua câteva ore de respiro în Parcul Citadelei, unde veți găsi și ziduri de fortărețe, un monument ridicat soldaților care au luptat în 1945 și Muzeul Armatei (ridicat pe ruinele Fortului Winiary – secolul XIX).
Așadar, Poznan are destule atracții ce așteaptă să fie descoperite, motiv pentru care vă și recomandăm un city break de câteva zile pentru a-l explora.
Pentru un city break perfect, încercați restaurantul Wiejskie Jadło. Găluștele poloneze, borșul acru cu pâine de secară, varza cu carne sau rața cu mere sunt delicioase! Descoperiți și cafeneaua Proletaryat, comunistă de la stilul în care a fost construită și până la meniu (hering, castraveți murați, slănină de porc sau pâinea cu untură).

 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Poznan pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Poznan pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Poznan, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Poznan?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Poznan atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Poznan

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Poznan

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Poznan!

Alegeți hotel în Poznan