Meniu

Dimensiunea și greutatea bagajelor - United Airlines

United Airlines

Dimensiunea și greutatea bagajelor  - United Airlines

Aflați ce tipuri de bagaje puteți lua la bordul aeronavelor United Airlines. Rețineți că dimensiunea bagajelor variază în funcție de fiecare operator în parte. De asemenea, bagajul de cală trebuie să respecte anumite dimensiuni impuse. Numărul de bagaje permis este direct proporțional cu clasa tarifară la care ați ales să călătoriți.

Bagajul de mână

Majoritatea pasagerilor United Airlines pot aduce cu ei la bord un bagaj de mână și o geantă personală, fără costuri suplimentare. Dimensiunile maxim acceptate pentru bagajul de mână sunt 22 x 35 x 56 cm, incluzând mânerul și roțile.

Pentru geanta personală, acestea nu trebuie să depășească 22 x 45 x 43 cm. Dacă biletul dumneavostră este de tipul Basic Economy, geanta personală este singurul bagaj pe care îl puteți lua cu dumneavoastră, fiind nevoie să plătiți separat bagajul de mână, în valoare de $25.

Suplimentar, puteți să aduceți cu dumneavoastră gratuit o jachetă sau o umbrelă, un material de citit, obiecte sau mâncare cumpărate din aeroport, suporturi ortopedice sau alte dispozitive de care depindeți, geantă de scutece sau pompă de sân.

Bagajul de cală

Dimensiunea liniară a bagajului de cală nu trebuie să depășească 158 cm, iar greutatea variază în funcție de tipul de bilet achiziționat și de statutul dumneavoastră de membru MileagePlus Premier.

Tipul biletului

Greutatea maxim admisă/bagaj

United Economy

23 kg

United Business

United First

United Polaris first class

United Polaris business class

 

 

 

32 kg

 

Status MileagePlus

Greutatea maxim admisă/bagaj

Premier Silver

23 kg

Premier Gold

Premier Platinum

Premier 1K

Star Alliance Gold (cu bilet First, Business sau United Polaris Business Class)

 

 

32 kg

 

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!