Meniu

Dimensiunea și greutatea bagajelor - LATAM

LATAM

Dimensiunea și greutatea bagajelor  - LATAM

Aflați ce tipuri de bagaje puteți lua la bordul aeronavelor LATAM. Rețineți că dimensiunea bagajelor variază în funcție de fiecare operator în parte. De asemenea, bagajul de cală trebuie să respecte anumite dimensiuni impuse. Numărul de bagaje permis este direct proporțional cu clasa tarifară la care ați ales să călătoriți.

Bagajul de mână

Călătorii LATAM pot aduce cu ei la bordul aeronavelor un bagaj de mână și o geantă personală.

Dimensiunea maxim admisă pentru bagajul de mână este de 55 x 35 x 25 cm, incluzând roțile, mânerul și buzunarele atașate. Greutatea maxim admisă pentru bagajul de mână este de 8 kg pentru biletele încadrate la clasa Economy și 16 kg pentru biletele de tip Premium Economy sau Premium Business.

Geanta personală poate fi o geantă de laptop, o geantă de umăr sau o geantă de scutece, și nu trebuie să depășească dimensiunile 45 x 35 x 20 cm.

De asemenea, puteți aduce cu dumeavoastră, fără costuri suplimentare, o jachetă, o umbrelă, o cameră foto/video de dimensiuni reduse, un binoclu, obiectele cumpărate din duty-free sau materiale de citit (carte/ziar/revistă/tabletă).

Bagajul de cală

Bagajul de cală nu trebuie să depășească dimensiunea liniară de 158 cm și greutatea maxim admisă de 23 kg.

Numărul permis de bagaje de cală depinde de tipul biletului achiziționat și de ruta pe care călătoriți, și se supune următoarelor norme:

Pentru biletele de tip Economy

Ruta

Promo

Light

Plus

Top

Zboruri domestice în Brazilia, Chile, Columbia și Peru

Neinclus, disponibil contra cost

Neinclus, disponibil contra cost

1 bagaj de cală de max. 23 kg

2 bagaje de cală de max. 23 kg per bagaj

 

Pentru biletele de tip Economy internaționale

Ruta

Bagaje

Zboruri domestice în Argentina

1 bagaj de cală de max. 23 kg

Zboruri în America de Sud, între America de Sud și Caraibe, între țările din America de Nord, între țările din Oceania, țările din Europa și zborurile din Tahiti și Insula Paștelui

1 bagaj de cală de max. 23 kg

Rute directe între Santiago și Madrid sau Santiago – Frankfurt via Madrid

1 bagaj de cală de max. 23 kg

Zboruri între America de Sud și America de Nord, Oceania și Insula Paștelui și alte zboruri între America de Sud și Europa

2 bagaje de cală de max. 23 kg per bagaj

 

De asemenea, vă sfătuim să țineți cont de faptul că dispozitivele Samsung Galaxy Note 7 sunt complet interzise la bordul aeronavelor, LATAM, atât în posesia călătorului, cât și în bagajele de mână și de cală.

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!