Meniu

Dimensiunea și greutatea bagajelor - Onur Air

Onur Air

Dimensiunea și greutatea bagajelor  - Onur Air

Aflați ce tipuri de bagaje puteți lua la bordul aeronavelor Onur Air. Rețineți că dimensiunea bagajelor variază în funcție de fiecare operator în parte. De asemenea, bagajul de cală trebuie să respecte anumite dimensiuni impuse. Numărul de bagaje permis este direct proporțional cu clasa tarifară la care ați ales să călătoriți.

Bagajul de mână

Pasagerii Onur Air pot aduce la bordul aeronavelor un singur bagaj de mână, a cărui greutate maxim admisă este de 8 kg. Dimensiunile bagajului nu trebuie să depășească limitele de 25 x 45 x 56cm.

Dacă transportați aur în cantități mai mari de 8 kg sau instrumente muzicale care depășesc dimensiunile acceptate pentru bagajul de mână, va trebui să cumpărați un bilet suplimentar pentru acestea.

Bagajul de cală

Politica bagajelor de cală depinde de tipul zborului (domestic sau internațional) și de tipul de pachet achiziționat, după cum urmează:

 

Plain Package

Standard Package

Premium Flex Package

Zboruri domestice

15 kg

20 kg

25 kg

Zboruri internaționale

20 kg

25 kg

30 kg

 

În cazul în care bagajul dumneavoastră de cală depășește limitele de greutate, puteți plăti contravaloarea excesului online ( 1 euro/kg pentru zborurile domestice, și 4 euro/kg pentru zborurile internaționale) sau la aeroport (1,3 euro/kg pentru zborurile domestice, și 6 euro/kg pentru zborurile internaționale).

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!