Meniu

Dimensiunea și greutatea bagajelor - Transavia

Transavia

Dimensiunea și greutatea bagajelor  - Transavia

Aflați ce tipuri de bagaje puteți lua la bordul aeronavelor Transavia. Rețineți că dimensiunea bagajelor variază în funcție de fiecare operator în parte. De asemenea, bagajul de cală trebuie să respecte anumite dimensiuni impuse. Numărul de bagaje permis este direct proporțional cu clasa tarifară la care ați ales să călătoriți.

Bagajul de mână

Călătorii Transavia pot lua cu ei la bord un singur bagaj de mână de maxim 10 kg. Dacă aveți și o geantă personală, vă sfătuim să o depozitați în bagaj, întrucât aceasta este considerată bagaj suplimentar.

Dacă bagajul se încadrează în limitele de dimensiune 45 x 40 x 25 cm, va primi etichetă verde și îl puteți lua cu dumneavoastră în cabină. Dacă depășește aceste dimensiuni, dar nu mai mult de 55 x 40 x 25 cm, îl puteți lua în cabină numai dacă are loc în compartimentul superior. Altfel, acesta va fi transportat în cală, fără niciun cost suplimentar.

Dacă bagajul nu se încadrează deloc în aceste dimensiuni, veți fi nevoiți să plătiți o taxă de 40 de euro per bagaj neconform. Plățile pot fi făcute numai cu cardul.

Bagajul de cală

Pentru bagajele de cală care nu sunt incluse în prețul biletului, taxele aplicate se conformează următoarelor norme:

Greutatea totală a bagajului

Prețul per zbor (online)

Prețul per zbor (la aeroport)

15 kg

€9 - €28

€40

20 kg

€13 - €35

€50

25 kg

€17 - €42

€60

30 kg

€26 - €54

€80

40 kg

€35 - €66

€100

50 kg

€63 - €100

€160


Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

 

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!