Meniu

Dimensiunea și greutatea bagajelor - Icelandair

Icelandair

Dimensiunea și greutatea bagajelor  - Icelandair

Aflați ce tipuri de bagaje puteți lua la bordul aeronavelor Icelandair. Rețineți că dimensiunea bagajelor variază în funcție de fiecare operator în parte. De asemenea, bagajul de cală trebuie să respecte anumite dimensiuni impuse. Numărul de bagaje permis este direct proporțional cu clasa tarifară la care ați ales să călătoriți.

Bagajul de mână

Bagajul de mână trebuie să încapă cu ușurință în compartimentul superior de depozitare a bagajelor. Dimensiunea acestuia nu trebuie să depășească 55 x 40 x 20 cm, incluzând mânerele și roțile, iar greutatea maxim admisă este de 10 kg.

Suplimentar, puteți aduce o geantă personală (geantă de mână, rucsac sau geantă de laptop) cu dimensiuni maxime de 40 x 30 x 15 cm, care să încapă cu ușurință în spațiul de sub scaunul din fața dumneavoastră.

Bagajul de cală

Dimensiunea liniară a bagajului de cală nu trebuie să depășească 157 cm. Numărul maxim de bagaje de cală și greutatea maxim admisă pentru fiecare depinde de tipul de bilet achiziționat și se supune următoarelor norme:

 

Tipul de bilet

Politica de bagaje

Saga Premium Flex

2 bagaje a câte 32 kg per bagaj

Saga Premium

2 bagaje a câte 32 kg per bagaj

Economy Flex

2 bagaje a câte 23 kg per bagaj

Economy Standard

1 bagaj de max. 23 kg

Economy Light

Neinclus, disponibil cu taxă suplimentară

Membri

Saga Gold și Saga Silver

1 bagaj suplimentar față de norma standard a tipului de bilet cumpărat

Copii cu vârsta până în 2 ani

1 bagaj de cală (cu excepția clasei Economy Light). Un cărucior pentru copii și o scoică sunt permise pentru toate tipurile de bilete

Copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 11 ani

Se supun normelor biletelor standard

 

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!