Meniu

Dimensiunea și greutatea bagajelor - Flydubai

Flydubai

Dimensiunea și greutatea bagajelor  - Flydubai

Aflați ce tipuri de bagaje puteți lua la bordul aeronavelor Flydubai. Rețineți că dimensiunea bagajelor variază în funcție de fiecare operator în parte. De asemenea, bagajul de cală trebuie să respecte anumite dimensiuni impuse. Numărul de bagaje permis este direct proporțional cu clasa tarifară la care ați ales să călătoriți.


Bagaj de mână Flydubai

  Economy (toate clasele tarifare) Business
Bagaj inclus în tariful biletului DA DA
Dimensiuni maxime 56 x 45 x 25 cm
Greutatea maximă 7 kg/ 1 piesă 15 kg/ max. 2 piese

Pe lângă acest bagaj se admit genți de laptop, genți de umăr etc. cu dimensiuni de maximum 25x33x20 cm. Împreună cu bagajul de mână nu trebuie să depășească greutatea de 10 kg. În cazul infanților se acceptă un bagaj suplimentar în limita dimensiunilor bagajului de mână cu lucrurile necesare acestuia.

Bagaj de cală Flydubai

 Clase tarifare Pay to change Free to change Special offer Clasa Business
Bagaj inclus în tariful biletului NU DA DA DA
Greutatea și nr. de bagaje - 20 kg
Până la 3 piese x 20 kg (greutate totală 30/40 kg la plata unei taxe suplimentare și dacă există suficient spațiu la cală)
Până la 3 piese x 32 kg (greutate totală 40 kg)
Dimensiuni bagaje - 75 cm x 55 cm x 35 cm

Pe unele rute bagajul de cală de 20 kg este inclus în tarif.

Taxe pentru  bagaje

La clasa economică se aplică următoarele taxe pentru bagaj:

Greutate Taxă
Bagaj 20 kg 50 AED*
Bagaj 30 kg 100 AED*
Bagaj 40 kg 200 AED*

* la aeroport se aplică taxa/kg

Pentru bagajele achiziționate la aeroport, la Clasa Economy, se poate efectua o plată în avans cu până la 4 ore înaintea zborului. Acest lucru se poate face și la aeroport cu condiția să existe suficient spațiu la cală.

  Taxe în funcție de zona de călătorie*
  Zona 1 Zona 2 Zona 3
Zona 1 12 AED 25 AED 35 AED
Zona 2 25 AED 35 AED 45 AED
Zona 3 35 AED 45 AED 55 AED


* Aceste tarife se aplică pentru călătoriile cu plecare din Dubai. Pentru rutele cu plecare din alte aeroporturi se pot aplica taxe suplimentare, în moneda locală.

Zona 1 Destinații

Ahwaz, Bahrain, Bandar Abbas, Basra, Dammam, Doha, Dubai, Esfahan, Gassim, Ha'il, Hofuf, Karachi, Kuweit, Lar, Muscat, Riyadh, Salalah și Shiraz.

Zona 2 Destinații

Abha, Ahmedabad, Amman, Ashgabat, Asmara, Bagdad, Baku, Beirut, Delhi, Djibouti, Erbil, Faisalabad, Gizan, Hamadan, Jeddah, Jouf, Kabul, Kandahar, Kigali, Mashhad, Medina, Mineralnye Vody, Multan, Mumbai, Najaf , Nejran, Quetta, Sana'a, Shymkent, Sialkot, Sulaimaniyah, Tabriz, Tabuk, Taif, Tbilisi, Teheran, Yanbu și Erevan.

Zone 3 Destinații

Addis Abeba, Alexandria, Almaty, Astana, Belgrad, Bishkek, Bratislava, București, Bujumbura, Chennai, Chittagong, Colombo, Dar es Salaam, Dhaka, Dushanbe, Entebbe, Hargeisa, Hyderabad, Istanbul, Juba, Kathmandu, Kazan, Khartoum, Kiev , Kochi, Krasnodar, Lucknow, Barbat, Mattala, Moscova, Nijni Novgorod, Novosibirsk, Odessa, Port Sudan, Praga, Rostov-pe-Don, Samara, Sarajevo, Skopje, Sofia, Sylhet, Thiruvananthapuram, Ufa, Ekaterinburg, Zagreb și Zanzibar.

 

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!