Meniu

Dimensiunea și greutatea bagajelor - JetBlue

JetBlue

Dimensiunea și greutatea bagajelor  - JetBlue

Aflați ce tipuri de bagaje puteți lua la bordul aeronavelor JetBlue. Rețineți că dimensiunea bagajelor variază în funcție de fiecare operator în parte. De asemenea, bagajul de cală trebuie să respecte anumite dimensiuni impuse. Numărul de bagaje permis este direct proporțional cu clasa tarifară la care ați ales să călătoriți.

Bagajul de mână

Pasagerii Jetblue pot aduce cu ei o geantă personală (geantă de mână, geantă de laptop, servietă, etc.) și un bagaj de mână.

Dimensiunile pentru geanta personală nu trebuie să depășească 43 x 33 x 20 cm, iar aceasta trebuie să încapă cu ușurință sub scaunul din fața dumneavoastră.

Dimensiunile pentru bagajul de mână nu trebuie să depășească 55 x 35 x 22 cm, iar acesta trebuie să încapă cu ușurință în compartimentul superior de depozitare a bagajelor.

Bagajul de cală

Bagajul de cală nu trebuie să depășească greutatea de 22 kg, iar dimensiunea liniară a acestuia să fie de maximum 157 cm, incluzând roțile și mânerele. Orice bagaj care nu se încadrează în aceste limite va fi taxat suplimentar.

Costul bagajului de cală variază în funcție de clasa tarifară la care alegeți să călătoriți și se supune următoarelor norme:

 

Primul bagaj

Al doilea bagaj

Orice alt bagaj adițional

Blue

$25

$35

$100 per bagaj

Blue Plus

Inclus

$35

$100 per bagaj

Blue Flex

Inclus

Inclus

$100 per bagaj

 

Pentru informații specifice legate de călătoria dumneavoastră, contactați Serviciul Clienți la numărul de telefon 031 100 3759 sau trimiteți un email la adresa support@esky.ro.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!