Meniu

Bilete avion Trapani - Căutați bilete de avion spre Trapani

Arată filtrele

Trapani

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Cea mai bună sare

  Încă din timpuri străvechi, Trapani este recunoscut pentru producția de sare. În secolul 19, acesta exporta sare și în Norvegia. Munți albi de sare și ape line, cu păsări bătând valurile cu aripile lor – acestea sunt imaginile pitorești ale locului.

 • Frumusețea din apropiere

  La aproape 50 de kilometri distanță de Trapani, către est, se află orașul antic Segesta, distrus de către locuitorii Cartagenei. Chiar și în zilele noastre s-au păstrat rămășițele unui sanctuar neterminat din munți și ale unui teatru străvechi.

 • Sărbătoare culinară

  StraGusto, o sărbătoare locală a mâncărurilor stradale, are loc la sfârșitul lunii iulie în Piața Mercato del Pesce. Puteți încerca preparate nu doar din Trapani, ci și din împrejurimi: Pantellerii, Katanii sau Palermo.

De ce merită să vizitați Trapani?

Orașul-port antic este situat pe malul de vest al Siciliei și timp de secole a deținut un rol important în comerțul desfășurat pe malul Mării Mediterane. 
Ce vă recomandăm să vizitați când ajungeți aici în city break? Cea mai interesantă parte a orașului începe din spatele Pieței Piazza Vittorio Emanuele și continuă înspre capătul celălalt al peninsulei, unde se află cartierul din port și centrul vechi.
Puteți intra mai apoi într-una dintre vinăriile faimoase din port - veți descoperi aici cele mai aromate vinuri din regiune, gustări cu ton, fripturi din carne de măgar sau porc mistreț, brânzeturi alese, salate și multe altele. Hmmm, delicios!
Dacă mergeți într-un city break prin Trapani, nu ratați cea mai specială sărbătoare a orașului - celebrarea Săptămânii Mari. Apogeul este reprezentat de Vinerea Bună, când 20 de platforme cu efigii ale sfinților din secolul 17, decorate cu flori și bijuterii de aur și argint părăsesc bisericile. Marșul procesiunii continuă și pe timpul nopții, statuile revenind în lăcașurile de cult abia în dimineața zilei de duminică.
City break-ul nu va fi complet până nu încercați și din bunătățile locale: Capricci in Tavola oferă gustări absolut delicioase; Trattoria La Golosa, preparate din fructe de mare, paste de tot felul, plus specialitatea casei - tartar de ton. Seara, puteți comanda cea mai bună mâncare la pachet – sardinele sau caracatițele prăjite sunt delicioase când le serviți în timp ce admirați apusul soarelui în port.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Trapani pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Trapani pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Trapani, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Trapani?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Trapani atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Trapani

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Trapani

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Trapani!

Alegeți hotel în Trapani