Meniu

Bilete avion Roma - Căutați bilete de avion spre Roma

Roma

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Mâncare

  Pentru o experiență completă, înscrieți-vă la un tur prin Eating Italy Food Tour. Plus, de încercat: carciofi alla Giuda (anghinare în stil evreiesc), prăjiturile proaspăt coapte din Ghetoul Evreiesc, dar și un panini deliciuos de la Bread-In!

 • Roma de la înălțime

  Mergeți la clădirea Torturilor de Nuntă (Monumentul Național al lui Victor Emanuel II) pentru o priveliște incredibilă. La fel de bine, puteți merge pe cel mai înalt punct al Romei – Monte Mario – care nu este atât de cunsocut printre turiști.

 • Turul nocturn al fantomelor și misterelor

  Timp de o oră și jumătate, explorați orașul sub luminile romantice ale serii alături de un ghid care vă va purta la atracții de top, dar și pe străduțe întortocheate, povestindu-vă mituri și legende terifiante ale locurilor. Deosebit!

Roma

Cum puteți găsi cele mai ieftine zboruri spre Roma?

Pentru a găsi zboruri ieftine spre Roma, vă recomandăm să folosiți instrumentele online, precum motoarele de căutare pentru zboruri. Puteți găsi cu ușurință zboruri ieftine spre Roma – Fiumicino pe eSky. Zboruri ieftine din România spre Roma sunt oferite de companii aeriene care operează pe mai multe rute. TAROM și Blue Air operează curse pe ruta București-Otopeni – Roma – Fiumicino. Aeroportul este deservit și de Wizz Air, care oferă curse directe din Cluj-Napoca în Roma – Fiumicino.

Folosind motorul de căutare eSky, puteți găsi zboruri ieftine spre Roma – Ciampino, aeroportul secundar din oraș. Deși este un aeroport mai mic, acesta este preferat de operatorii low-cost.

Puteți folosi motorul de căutare eSky pe computer, tabletă sau telefonul mobil. O altă opțiune convenabilă este să descărcați aplicația mobilă gratuită eSky. Aceasta este cea mai simplă modalitate de a găsi zboruri ieftine spre Roma și alte orașe din Italia.

Care ofertă de zbor este cea mai potrivită?

Găsirea celor mai ieftine zboruri pe o anumită rută poate fi un proces obositor și frustrant, deoarece necesită compararea ofertelor de la fiecare companie aeriană în parte. Când căutați zboruri ieftine spre Roma – sau orice altă destinație – trebuie să navigați pe site-urile fiecărei companii aeriene în parte și să completați datele de călătorie separat. Însă compararea prețurilor de avion spre Roma, sau orice altă destinație din lume, poate fi mult mai simplă.

Spre deosebire de website-urile companiilor aeriene, motorul de căutare de zboruri eSky adună și afișează în același loc cele mai ieftine zboruri spre Roma – oferite atât de companii low-cost, cât și de cele de linie. De obicei, când comparați prețurile biletelor spre Roma, veți observa că cele mai bune oferte sunt cele ale companiilor Wizz Air și Ryanair. Totuși, nu este exclus ca unele companii de linie, precum TAROM, să ofere zboruri ieftine spre Roma. Ofertele operatorilor de linie merită consultate, întrucât uneori, bagajul de cală este inclus în prețul biletului.

Aeroporturile din Roma

Roma este deservită de două aeroporturi. Aeroportul principal din Roma, Roma – Fiumicino, a fost deschis oficial în 1961, primind codul IATA FCO. Este situat la 35 km distanță de centrul orașului, și este bază pentru Alitalia și Vueling. Aeroportul este folosit atât de companii de linie, cât și low-cost. Din România, puteți zbura spre Roma din mai multe orașe. Curse regulate pe ruta București – Roma sunt oferite de Blue Air, TAROM și Wizz Air. Mai mult, pentru a ajunge în Italia, puteți rezerva un zbor pe ruta Cluj – Napoca – Roma sau Iași – Roma. Ambele sunt operate de compania low-cost Wizz Air.

Pentru a ajunge din România în Roma, puteți căuta zboruri și pe aeroportul Ciampino (cod IATA CIA).

Acesta este situat la 12 km de centrul orașului și este deservit numai de două companii aeriene – Ryanair și Wizz Air. Zborurile din România sunt oferite de ambele companii, după cum urmează: Wizz Air operează pe rutele: București – Roma, Craiova – Roma, Iași – Roma, Suceava – Roma și Timișoara – Roma, iar Ryanair oferă curse din București – Otopeni.

Cum puteți ajunge de la aeroportul principal în oraș?

Roma – Fiumicino, aeroportul principal din Roma, se află la numai 35 km distanță de oraș. Pentru a ajunge în centru, puteți rezerva un bilet la Terravision Shuttle, autobuzele care fac legătura între aeroport și Roma Termini (gara din oraș). De asemenea, trenul Leonardo Express pleacă la fiecare jumătate de oră, iar călătoria durează aproximativ 35 de minute.

O altă opțiune pentru a ajunge de la aeroportul Roma – Fiumicino în centrul orașului sunt taxiurile, aflate în afara terminalelor, însă prețul pentru o astfel de cursă este de aproximativ 50 de euro. Dacă preferați, puteți închiria o mașină – în aeroport veți găsi birouri de la AVIS, Hertz și SIXT Rent-a-car.

Când e cel mai bun moment să cumpărați bilete de avion?

Faptul că majoritatea companiilor aeriene modifică prețul biletelor în mod constant este bine cunoscut. Aceste modificări depind de mai mulți factori, precum interesul pentru ruta aleasă, în intervalul ales. Cu cât ruta respectivă este mai solicitată – de exemplu, zborurile din România în Roma – cu atât mai mici sunt șansele ca prețurile să scadă sub un anumit prag. Prețurile sunt reduse atunci când există mai puțin interes pentru ruta selectată.

Datele de călătorie sunt importante, de asemenea. Dacă doriți să vizitați Italia în timpul sezonului (vara sau sărbătorile de iarnă), prețurile biletelor de avion vor fi relativ crescute. Dacă sunteți dispuși să efectuați călătoria în alt interval, vă recomandăm să vă rezervați zborul pentru începutul sau sfârșitul sezonului turistic, primăvara sau toamna.

Dacă sunteți interesați de cele mai noi informații privind zborurile, cele mai bune oferte și prețurile biletelor, vă recomandăm să vă abonați la un newsletter special. Aici, puteți seta prețul maxim pe care sunteți dispuși să îl plătiți și să selectați ruta. Când prețurile biletelor de avion spre Roma îndeplinesc criteriile selectate de dumneavoastră, veți primi un mesaj. O astfel de opțiune este oferită, de exemplu, de eSky. Totuși, vă recomandăm să faceți rezervările cât de repede posibil, pentru că biletele se pot epuiza rapid.

Cele mai bune oferte spre Roma

În ciuda aparențelor, nu numai companiile low-cost oferă zboruri ieftine spre Roma. Puteți găsi cu ușurință oferte pentru 23 de euro sau mai puțin, însă va trebui să aveți răbdare și să verificați prețurile biletelor de avion în mod regulat.

Atât Wizz Air, cât și Ryanair oferă zboruri ieftine spre Roma. Mai mult, conexiuni directe spre Roma sunt oferite la același preț – sau chiar mai mic – de către Blue Air. În funcție de tipul biletului cumpărat, bagajul de cală poate fi inclus în prețul biletului. Așadar, înainte să faceți rezervarea, comparați ofertele de zbor spre Roma, întrucât este posibil să beneficiați de bagaj de cala sau de gustări pe durata zborului pentru un preț mai mic decât dacă le achiziționați separat.

Totuși, dacă sunteți în căutare de zboruri foarte ieftine spre Roma, vizitați siteul eSky, meniul Oferte – aici veți găsi cele mai avantajoase oferte de zbor nu numai către Roma, dar și către alte orașe din restul lumii. De obicei, pe această pagină sunt afișate ultimele bilete disponibile la prețuri foarte mici, așadar merită să le rezervați rapid.

Companii aeriene care oferă zboruri către Roma

Aeroportul principal din Roma, Roma-Fiumicino, este cel mai aglomerat din Italia. Câteva zeci de companii aeriene desfășoară zilnic zboruri din toate colțurile lumii. Turkish Airlines, Alitalia, Ryanair și Vueling sunt printre cele mai cunoscute companii aeriene care oferă zboruri spre Roma.

Dar aceasta nu este o listă completă a companiilor care zboară din orașe europene. Eurowings, Lufthansa, Blue Air și Aegean Airlines sunt printre cele mai importante companii care oferă zboruri spre Roma.

Dacă doriți să vizitați Roma dintr-o țară non-europeană, cele mai bune opțiuni sunt Air Canada, Neos, Qatar Airways sau United Airlines.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Roma pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Roma pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Roma, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Roma?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Roma atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Roma

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Roma

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Roma!

Alegeți hotel în Roma