Meniu

Bilete avion Milano - Căutați bilete de avion spre Milano

Milano

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Centru pentru lumea modei

   “Fashion Week” este unul dintre cele mai renumite evenimente în modă și are loc de două ori pe an, în februarie și septembrie. Evenimentul este ticsit cu celebrități și este extrem de mediatizat – trebuie văzut măcar o dată!

 • Milano înseamnă cumpărături

  Dacă vreți să faceți o rundă serioasă de cumpărături, Milano este orașul potrivit! Locul recomandat de localnici pentru asta este Galeria Vittorio Emanuele, o clădire din sec 19 care adăpostește un mall aglomerat și plin de culoare. 

 • Bosco verticale – o clădire ce nu trebuie ratată

  Situat în apropiere de Stazione Centrale, blocul este împânzit la fiecare etaj de plante și copăcei, dând impresia de la distanță că este o adevărată grădină verticală! Clădirea în sine are și o arhitectură interesantă, așadar trebuie văzută!

Milano

Cum găsiți cele mai ieftine bilete de avion spre Milano?

Pentru a găsi zboruri ieftine spre Milano, vă puteți folosi de instrumentele disponibile online, precum motoarele de căutare de zboruri. Puteți găsi cu ușurință zboruri ieftine spre Milano pe eSky. Zboruri ieftine din România spre Milano sunt oferite de companiile aeriene care deservesc mai multe rute. Ryanair și Blue Air operează zboruri din București în Milano Bergamo. Acest aeroport este deservit și de Wizz Air, care oferă conexiuni din Cluj-Napoca spre Milano, respectiv Timișoara spre Milano.

Folosind motorul de căutare eSky, puteți găsi, de asemenea, zboruri ieftine și la Milano Malpensa. Acesta este aeroportul internațional principal din oraș, cu mai puține conexiuni europene.

Puteți folosi motorul de căutare de zboruri eSky pe computer, pe tabletă și pe telefonul mobil. O altă opțiune este să descărcați aplicația gratuită eSky, aceasta fiind cea mai simplă metodă să găsiți zboruri ieftine către Milano sau alte orașe din Italia.

Comparați ofertele de zbor

Dacă ați căutat vreodată zboruri ieftine online, știți cât este de obositor să căutați pe site-ul fiecărei companii aeriene în parte. Când căutați zboruri ieftine spre Milano – sau orice altă destinație – trebuie să navigați printre mai multe ferestre din browser și să introduceți datele de călătorie pe fiecare în parte. Totuși, compararea prețurilor biletelor de avion spre Milano, sau orice altă destinație din lume, poate fi mult mai simplă de atât.

Spre deosebire de site-urile companiilor aeriene, motorul de căutare de zboruri eSky adună și afișează în același loc cele mai ieftine zboruri spre Milano – oferite atât de companii low-cost, cât și de cele de line. De obicei, când comparați prețurile biletelor spre Milano, veți găsi cele mai bune oferte la companii precum Ryanair și Wizz Air. Totuși, veți găsi și companii aeriene de linie, precum TAROM, care oferă zboruri ieftine spre Milano. Merită să verificați toate ofertele afișate, deoarece, de multe ori, bagajul de cală este inclus în prețul biletului.

Ce aeroporturi sunt în Milano?

Orașul este deservit de trei aeroporturi. Aeroportul principal din Milano, Milano Malpensa, a fost construit în 1909, pentru testarea unor prototipuri de aeronave, iar din 1948 este deschis zborurilor civile. Codul IATA al aeroportului este MXP. Aeroportul este situat la 48 de kilometri de centrul orașului, și este deservit atât de companii low-cost, cât și de linie și charter. Puteți ajunge în Milano din mai multe orașe din România. Zborurile pe ruta București – Milano sunt oferite de Wizz Air, Ryanair, Air Italy și Blue Air. O altă opțiune pe care o aveți este ruta Iași – Milano, deservită de companiile Wizz Air și Blue Air. De asemenea, compania Wizz Air pune la dispoziție zboruri fără escală și pe rutele Timișoara – Milano și Cluj – Milano.

Pentru a ajunge în Milano, puteți rezerva un zbor și la Milano Bergamo (cod IATA: BGY), al doilea aeroport din zonă. Este deservit de companii aeriene low cost (Wizz Air, Blue Air, Ryanair), de linie și tip charter. Se află la o distanță de 45 de kilometri de Milano și 3,7 kilometri de Bergamo.

Al treilea aeroport din regiune, Milano Linate, se află la numai 7 kilometri distanță de centrul orașului. Din acest motiv, capacitatea i-a fost redusă și deservește numai zboruri domestice și câteva din cadrul UE. La acest aeroport, singura conexiune directă este via Blue Air, din București.

Cum să ajungeți de la Milano Malpensa în centrul orașului?

Milano Malpensa, aeroportul principal din Milano se află la o distanță de 48 de kilometri de centrul orașului. În funcție de trafic, drumul durează aproximativ o oră. Dacă închiriați o mașină, autostrada A8 vă va duce în Milano.

Dacă preferați transportul în comun, puteți ajunge din aeroport în centrul orașului cu mare ușurință. Mergeți la Terminalul 1 și căutați trenurile Malpensa Express. De asemenea, Malpensa Shuttle este sistemul de autobuze care fac legătura dintre aeroport și centrul orașului. Acestea pleacă de la ambele terminale și oferă curse nu numai către Milano, ci și către Torino, Sesto și aeroportul Linate.

Când e cel mai bun moment să cumpărați biletele de avion la preț redus?

Faptul că prețurile biletelor de avion se modifică în mod constant este bine cunoscut. Aceste modificări depind de mai mulți factori, cum ar fi interesul pentru o anumită rută într-un interval anume. Cu cât zborul este mai popular – de exemplu din România în Milano – cu atât mai mici sunt șansele ca prețurile să scadă sub un anumit prag. Prețul biletelor de avion se reduce atunci când este mai puțin interes în ruta respectivă.

Data plecării este, de asemenea, importantă. Dacă doriți să vizitați Italia în timpul sezonului turistic, prețurile biletelor de avion vor fi mai crescute decât în mod normal. Dacă aveți flexibilitate privind datele de plecare, ar trebui să luați în considerare să călătoriți în Milano fie la începutul sezonului, fie la sfârșitul acestuia.

Dacă sunteți interesați de cele mai actualizate informații privind zborurile, cele mai bune oferte și cele mai bune prețuri pentru biletele de avion, abonați-vă la un newsletter special. Puteți selecta prețul maxim pe care sunteți dispus să îl plătiți pe biletul de avion, apoi selectați ruta. Când biletele de avion spre Milano vor îndeplini criteriile dumneavoastră, veți primi un mesaj. O astfel de opțiune este oferită de eSky. Totuși, vă recomandăm să faceți rezervările imediat după ce ați primit notificarea, întrucât biletele se pot epuiza rapid.

Bilete ieftine de avion spre Milano

În ciuda aparențelor, nu numai companiile low-cost oferă zboruri ieftine spre Milano. Puteți găsi bilete din România spre Milano pentru 20 euro sau chiar mai puțin, însă vă recomandăm să aveți răbdare și să verificați periodic prețurile biletelor.

Atât Wizz Air, Blue Air, cât și Ryanair oferă zboruri ieftine spre Milano. Mai mult de atât, conexiuni directe spre Milano sunt oferite la aceleași prețuri – sau chiar mai mici – de Air Italy. În funcție de tipul de bilet cumpărat, bagajul de cală poate fi inclus în prețul biletului. Așadar, înainte să rezervați un bilet, comparați ofertele de zbor spre Milano, deoarece este posibil să beneficiați de bagaj de cală sau de gustări pe timpul zborului pentru un preț mai mic decât dacă le-ați achiziționa separat.

Totuși, dacă sunteți în căutare de zboruri foarte avantajoase spre Milano, puteți vizita site-ul eSky, meniul Oferte – aici veți găsi cele mai bune oferte nu numai la zborurile spre Milano, dar și spre alte orașe din lume. De obicei, pe această pagină veți găsi ultimele bilete la cele mai mici prețuri, așadar merită să le rezervați rapid.

Ce companii aeriene care zboruri spre Milano?

Aeroportul primar din Milano, Milano Malpensa, este unul dintre cele mai vechi din Europa și al doilea cel mai aglomerat aeroport italian. De aici operează câteva zeci de companii aeriene din toată lumea. Air Italia, Blue Air, Ryanair și Wizz Air sunt printre cele mai cunoscute companii care oferă zboruri din România spre Milano.

Totuși, aceasta nu este o listă completă a companiilor care zboară spre Milano din orașele europene. easyJet, Aegean Airlines, Eurowings și Lufthansa sunt cele mai importante companii europene care oferă curse către Milano. Dacă doriți să zburați în Milano-Malpensa dintr-o țară non-europeană, cele mai bune opțiuni sunt Alitalia, EgyptAir, Air Canada sau American Airlines.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Milano pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Milano pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Milano, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Milano?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Milano atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Milano

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Milano

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Milano!

Alegeți hotel în Milano