Meniu

Bilete avion Veneţia - Căutați bilete de avion spre Veneţia

Veneţia

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Pe apă

  Costul unei plimbări cu gondola nu este neapărat unul accesibil – aproximativ €20, însă experiența va fi una de neuitat. Țineți cont de faptul că prețul nu este unul fix, ci depinde mai mult de gondolierul care vă va purta pe ape. 

 • Pentru cei matinali

  Timp de șapte secole, Mercati di Rialto a fost centrul comercial al Veneției. Dacă vreți să încercați legume, fructe sau pește proaspăt va trebui să vă treziți dimineața – mai târziu s-ar putea să nu mai găsiți nimic prin piață!

 • Vremea carnavalului

  Carnavalul din Veneția poate dura chiar și 180 de zile. Bărbați mascați (maschere) colindă străzile și vă invită să vă alăturați lor. Veți zări de asemenea și acrobați care merg pe sârme suspendate deasupra hotelului-restaurant Campanile din San Marco și a Palatului Doge. 

Bilete ieftine de avion spre Veneția

Veneția este una dintre destinațiile europene care merită vizitate cel puțin o dată. Fie că alegeți să vizitați orașul în timpul Carnavalului, sau, pur și simplu, vreți să descoperiți magia colorată a sticlei de Murano, puteți să rezervați bilete ieftine de avion în câteva minute. Cum puteți face acest lucru? Folosindu-vă de motoarele de căutare pentru zboruri la preț avantajos, precum eSky.

Ce aeroporturi sunt în Veneția?

Orașul italian este deservit de două aeroporturi internaționale. Cel principal este Veneția Marco Polo (cod IATA: VCE), situat la 8 kilometri nord de centrul orașului. Acesta este al patrulea cel mai aglomerat aeroport din Italia, fiind tranzitat de peste 10 milioane de călători anual.

Al doilea aeroport este Treviso, localizat la 31 de kilometri distanță de Veneția. Acesta este folosit în special de companiile aeriene low-cost și este aeroportul pe care aterizează cursele directe din orașele românești.

Totuși, când doriți să rezervați bilete ieftine de avion spre Veneția, merită să accesați ofertele tuturor companiilor aeriene. Puteți face acest lucru folosind motorul de căutare pentru zboruri ieftine eSky, unde puteți selecta toate aeroporturile din zona orașului de destinație. Astfel, rezultatele afișate vor include toate promoțiile și ofertele disponibile. Deși zborurile operate pe aeroportul Marco Polo includ escală, peste posibil ca prețul final să fie mai avantajos.

Cât costă un bilet de avion spre Veneția?

Prețurile pornesc de la 15 euro, în funcție de aeroportul din care alegeți să călătoriți. Cursele sunt operate de compania aeriană Wizz Air, pe rutele București – Treviso, Cluj-Napoca – Treviso și Iași – Treviso. Dacă, totuși, prețurile biletelor sunt mai cresute în perioada în care doriți să faceți călătoria, merită să căutați zborurile cu escală care sunt operate între cele două orașe. Deși durata călătoriei este mai mare, costurile finale pot fi mai mici.

În mod normal, prețurile unui bilet de avion pe ruta București – Veneția costă aproximativ 50 de euro. Dacă preferați să faceți rezervările din timp, acestea pot ajunge și la prețuri mai mici de 30 de euro.

Pentru călătoriile din Cluj-Napoca, prețurile biletelor variază între 15 și 50 de euro per zbor, în funcție de ziua săptămânii în care doriți să călătoriți. Dacă alegeți să zburați din Aeroportul Iași, prețurile fluctuează între 40 și 70 de euro. Totuși, puteți profita de oferte avantajoase la biletele de avion spre Veneția dacă organizați călătoria cu două luni în avans.

Cum puteți rezerva un bilet de avion pe eSky?

Rezervarea unor bilete de avion este foarte simplă: intrați pe site și introduceți aeroporturile de plecare și destinație. Apoi, selectați datele în care doriți să călătoriți și comunicați datele despre pasageri. După ce ați selectat cursele cele mai convenabile, alegeți metoda de plată și achiziționați biletele.

Care este cel mai bun moment pentru a rezerva bilete ieftine de avion spre Veneția?

Prețurile biletelor de avion fluctuează în funcție de mai mulți factori, cum ar fi perioada în care călătoriți sau momentul din zi în care faceți rezervarea pentru bilete. Mai exact, prețurile tind să crească atunci când sunt mai multe solicitări pentru aceeași rută într-un interval redus de timp.

Așadar, dacă doriți să rezervați bilete de avion în timpul weekend-ului, prețurile vor fi mai crescute decât dacă vă planificați călătoria în mijlocul săptămânii. Mai mult, prețurile afișate sunt mai mici de dimineață (începând cu 5 AM), până în jurul prânzului, acestea crescând treptat către seară și miezul nopții (când majoritatea călătorilor caută oferte).

Al doilea factor care influențează prețul biletelor este perioada în care călătoriți. Dacă interesul față de rută este mai crescut (de exemplu, în timpul Carnavalului de la Veneția sau a Crăciunului), prețurile vor fi, de asemenea, mai crescute.

Pentru a profita de cele mai avantajoase oferte, momentul recomandat pentru care să faceți rezervarea este cu aproximativ două luni inainte de efectuarea călătoriei. În această perioadă de câteva zile, companiile aeriene oferă un număr limitat de bilete la preț promoțional, apoi prețul crește pe măsură ce se apropie data de călătorie.

Dacă știți cu exactitate care sunt datele de călătorie, vă recomandăm să faceți rezervarea cât mai repede posibil, și să verificați calendarul tuturor companiilor aeriene.

Cum căutați oferte avantajoase de zbor spre Veneția?

Metoda preferată de călătorii împătimiți este să rezerve biletele de avion cu câteva luni în avans. Mai mult, dacă știți că perioada în care doriți să călătoriți este, de obicei, aglomerată (de exemplu, de Crăciun sau în timpul sezonului turistic), puteți să faceți rezervarea chiar și cu șase luni mai devreme, pentru a vă asigura că biletele sunt la cel mai avantajos preț. Dacă alegeți să călătoriți în afara sezonului, este suficient să faceți rezervarea ofertelor cu două sau trei luni în avans.

Un alt aspect de care ar trebui să țineți cont când faceți rezervarea sunt costurile suplimentare. Acestea implică taxele de aeroport sau costul bagajului de cală, în cazul în care acesta nu este inclus în prețul biletului de avion. Pentru a evita plata unor taxe de care nu ați luat anterior la cunoștință, vă recomandăm să folosiți motoarele de căutare pentru bilete de avion, unde puteți vedea toate costurile care se adaugă prețului biletului de avion.

În cazul în care nu sunteți condiționați de date fixe de plecare și întoarcere, promoțiile și ofertele last-minute sunt o ocazie bună de a cumpăra bilete de avion spre Veneția. Pentru a fi la curent cu acestea, puteți descărca aplicația eSky pe un dispozitiv mobil sau vă puteți abona la newsletter-ul personalizat cu cele mai actualizate oferte.

De unde puteți cumpăra bilete ieftine de avion spre Veneția?

Prima metodă pentru a găsi zboruri ieftine este să vă abonați la newsletter-ul sau în comunitatea Wizz Air, aceasta fiind singura companie aeriană care oferă zboruri din România în Veneția. O altă metodă este să vă înscrieți în grupurile de călători de pe Facebook, unde alți turiști vă pot da sfaturi legat de perioadele de promoții. Dezavantajul, în acest caz, este că există riscul ca locurile să se epuizeze rapid, dacă anunțul este făcut într-un grup numeros de turiști.

A treia metodă, și cea mai eficientă, este să folosiți motoarele de căutare de zboruri ieftine. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți aeroportul de plecare și destinația, să selectați datele (sau data, în cazul călătoriilor pe un singur sens) de zbor, să comunicați datele despre pasageri și clasa tarifară pentru care doriți să achiziționați biletele.

Motorul de căutare eSky filtrează printre toate ofertele companiilor aeriene de linie și low-cost și afișează numai rezultatele care întrunesc condițiile dumneavoastră. Rezultatele vor fi sortate automat astfel încât primele afișări sunt cele cu prețurile cele mai reduse. Pentru fiecare zbor, puteți afla detalii precum ce servicii adiționale sunt incluse (de exemplu, bagaj de cală sau mese pe durata zborului), sau câte locuri mai sunt disponibile la acel preț pentru zborul selectat.

În cazul în care unele rezultate afișate nu sunt relevante pentru dumneavoastră, le puteți sorta în funcție de mai multe criterii – număr de escale, zboruri operate de anumite companii aeriene sau ora de plecare/sosire.

Nu în ultimul rând, folosind motorul de căutare de zboruri eSky, puteți găsi cele mai avantajoase prețuri într-un interval de 10 zile. Dacă selectați meniul „+/- 3 zile”, rezultatele vor afișa prețurile biletelor de avion din ziua selectată, dar și cu trei zile înainte și trei zile după. Folosindu-vă de acest meniu, puteți fi siguri că oferta rezervată este cea mai convenabilă pentru călătoria dumneavoastră.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Veneţia pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Veneţia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Veneţia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Veneţia?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Veneţia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Veneţia

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Veneţia

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Veneţia!

Alegeți hotel în Veneţia