Meniu

Bilete avion Pisa - Căutați bilete de avion spre Pisa

Arată filtrele

Pisa

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Pentru iubitorii de natură

  Știați că grădina botanică a Universității din Pisa (Orto botanico dell´Universitá di Pisa) este cea mai veche grădină botanică din lume? Primele exemplare au fost plantate aici în anul 1544. Accesul în interior costă 4 euro.

 • La plajă

  Pisa nu se află departe de țărmul Mării Ligurice. Porniți din stația de trenuri Pisa Centrale spre o călătorie către faimoasele orașe-port Livorno și Marina di Pisa. După o călătorie de 15 minute (costă numai 3 euro), veți fi deja pe plajă. Sună tentant, nu-i așa?

 • O experiență interesantă

  Battistero din Piazza del Duomo are o acustică excepțională. La fiecare 30 de minute, veți avea ocazia să vă convingeți, când oamenii vă vor pune la dispoziție un tur în acest sens.

Bilete ieftine de avion spre Pisa

Dacă ați mai căutat bilete ieftine de avion către Pisa ori către alte destinații din lume, probabil ați observat că majoritatea sunt oferite de companiile aeriene low-cost. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu puteți călători la prețuri atractive și cu companiile de linie, însă e nevoie de răbdare sau de flexibilitate privind datele de călătorie pentru a profita de ofertele acestora.

Dacă doriți să zburați către Pisa din România, cursele directe sunt disponibile doar pe Aeroportul Internațional Henri Coandă-Otopeni, și sunt operate de Ryanair și Wizz Air. Prețurile acestora variază între 62 de lei pentru un bilet rezervat cu cel puțin cinci săptămâni în avans și peste 1300 de lei pentru biletul rezervat în ziua plecării.

Totuși, cursele directe nu sunt disponibile zilnic. Dacă sunteți nevoit să alegeți un zbor cu conexiune, costurile se apropie de 600 de lei pentru un bilet din București-Otopeni către Pisa.

Cele mai bune oferte de zbor din România spre Pisa

Dacă încă nu ați stabilit datele de călătorie sau dacă acestea sunt flexibile, șansele de a găsi oferta ideală de zbor sunt foarte mari. Cea mai simplă metodă este să consultați meniul „Oferte” de pe website-ul eSky, unde puteți găsi bilete de avion la prețuri atractive. Ofertele prezentate pe pagină sunt disponibile în exclusivitate și, în funcție de perioada șederii și de orașele între care călătoriți, prețurile pot începe de la 15 euro pentru o călătorie dus-întors.

De asemenea, bilete de avion la prețuri avantajoase puteți accesa și prin intermediul newsletter-ului eSky. Acesta vă aduce direct în inbox cele mai bune oferte privind zborurile către Pisa și către alte destinații din toată lumea, iar reducerile pot ajunge până la 40%.

Un alt instrument de care vă puteți folosi pentru a rezerva cele mai bune bilete de avion sunt alertele de preț. Acestea pot fi setate simplu și rapid, pe website-ul eSky.

Rezervați biletele de avion dorite rapid și simplu

Nu știți cum să găsiți cele mai bune bilete de avion către Pisa ori alte destinații? Încercați motorul de căutare de zboruri eSky – baza de date depășește 950 de companii aeriene, de linie, low-cost și charter, astfel încât șansele de a nu lua în calcul vreuna dintre ofertele disponibile sunt foarte mici. Folosirea motorului de căutare de zboruri este foarte simplă și intuitivă, ceea ce vă ajută să economisiți nu doar bani, dar și timp. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți aeroportul de plecare și Pisa ca aeroport de sosire, să selectați data de plecare și pe cea de întoarcere (în cazul zborurilor dus-întors), și numărul de bilete dorit.

În câteva secunde veți primi acces la cele mai bune oferte de zbor pentru călătoria dumneavoastră. Deși rezultatele sunt sortate în funcție de cel mai avantajos preț, le puteți reorganiza în funcție de timpul total de călătorie sau în funcție de cel mai bun raport între cele două. În plus, puteți alege să fie afișate numai zborurile cu escală în anumite aeroporturi, numai cele programate în anumite intervale orare sau cele operate de compania aeriană preferată.

Dacă prețurile afișate nu se încadrează în bugetul pe care doriți să îl alocați, puteți seta alerta de preț din partea dreaptă a rezultatelor. Astfel, ori de câte ori prețurile coboară, veți primi un mesaj de înștiințare. Vă recomandăm să rezervați biletele imediat după primirea mesajului, pentru a evita situația în care oferta se epuizează sau expiră.

Aeroportul Internațional Galileo Galilei

Aeroportul Internațional Pisa poartă numele faimosului om de știință din regiune, și este cel mai important aeroport din regiune. Deschis inițial pentru operațiuni militare, acesta a fost transformat în aeroport comercial, primind codul IATA PSA.  Deși traficul de pasageri a depășit 5,5 milioane în 2018, aeroportul este al zecelea cel mai aglomerat din întreaga Italie.

Acesta se află la numai un kilometru distanță de gara Pisa Centrale, legătura dintre cele două fiind asigurată de către Pisamover, un monorai autonom de mare viteză. Dacă doriți să ajungeți în alte puncte din oraș, puteți închiria o mașină din incinta aeroportului. Sediile companiilor care oferă aceste servicii se află la numai 500 de metri de clădirea terminalului, și există microbuze gratuite care vă pot duce acolo.

 Peste 15 companii aeriene sunt disponibile pentru a vă găsi mașina cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Deși programul de lucru se încadrează, în general, între 8:00AM și 9:30PM, este posibil să găsiți cel puțin un birou deschis și dacă veniți cu un zbor mai târziu.

De asemenea, taxiurile recomandate de aeroport sunt Radio Taxi, disponibile 24 de ore pe zi. Standul acestora este disponibil la ieșirea Terminalului Sosiri, iar taximetriștii sunt obligați să contorizeze kilometrii parcurși.

Companii aeriene care oferă zboruri către Pisa

Pisa este unul dintre cele mai importante orașe din regiunea Toscana, căutată de foarte mulți turiști, de pasionații de natură și de artă. Este unul dintre simbolurile regiunii, recunoscut în toată lumea. Astfel, nu este nicio surpriză că din ce în ce mai multe companii aeriene oferă curse către și dinspre Pisa.

Cele mai multe destinații sunt acoperite de compania aeriană low-cost Ryanair, însă printre cele mai cunoscute companii aeriene care oferă curse de pe Aeroportul Galileo Galilei se numără Air Arabia Maroc, British Airways, Lufthansa, Qatar Airways și Turkish Airlines.

Cea mai bună perioadă pentru a vizita Pisa

Dacă doriți să vizitați orașul într-o perioadă mai liberă, în care puteți explora orașul în voie, lunile martie - aprilie și octombrie - noiembrie sunt cele mai potrivite. Nu doar prețurile biletelor de avion și al hotelurilor este mai redus în aceste perioade, dar și numărul redus de turiști vă permite să vizitați cele mai importante puncte de atracție fără a vă simți înghesuiți.

Lunile iulie – august sunt, fără doar și poate, cele mai aglomerate din punct de vedere turistic. Din acest motiv, și prețurile sunt mai crescute. În schimb, lunile de iarnă sunt cele mai potrivite pentru iubitorii de sporturi de sezon sau de ape termale. Rezervați biletele de avion către Pisa la cele mai bune prețuri și bucurați-vă de cea mai frumoasă vacanță de până acum!

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Pisa pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Pisa pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Pisa, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Pisa?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Pisa atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Pisa

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Pisa

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Pisa!

Alegeți hotel în Pisa