Meniu

Căutați bilete de avion din Kazahstan

Kazahstan

 • Almaty
 • Astana
 • Atyrau
 • Oskemen
 • Informații generale

  Limba oficială Kazahă, Rusă
  Ora locală: UTC +6
  Valută: Tenge kazah (KZT)

 • Aeroportul

  Cel mai mare aeroport din Kazakhstan se află la o distanță de 18km de Almaty. Pentru a ajunge în oraș există numeroase autobuze și microbuze care vă pot prelua cu ușurință de aici, printre care liniile 79, 86, 92 și 106.

 • O călătorie cu trenul

  Dacă vă doriți ca în timpul șederii în Almaty să ajungeți să vizitați și capitala Astana, puteți să vă deplasați între cele două cu trenul. Călătoria durează mai bine de 20 de ore, prin regiuni de stepă care vă vor tăia respirația. 

 • Iluzia distanței

  Chiar dacă unele destinații sunt aproape de Almaty, calitatea drumurilor și a autostrăzilor face ca timpul petrecut pe drum să fie mai lung decât în mod normal. Adăugați câteva ore în plus la fiecare traseu sau evitați plimbările în afara orașului. 

Almaty, cel mai mare oraș din Kazakhstan

Almaty este fosta capitală a Kazakhstan-ului și cel mai mare oraș al țării. Centru cultural și științific, acesta impresionează în primul rând prin eleganță. Dacă ați mai vizitat în vacanță regiunile rusești, veți recunoaște cu siguranță stilul și în Almaty: bulevarde vaste, curate, parcuri cu alei largi și priveliști de vis ale culmilor munților din depărtare. Datorită dezvoltării industriei petroliere de aici, centrul urban a înflorit și a ajuns astăzi la un nivel de unde poate concura ca de la egal la egal cu oricare alt oraș renumit al Europei.

Cele mai multe restaurante și localuri din zonă sunt răspândite prin tot orașul. Pentru delicioasa bucătărie est-europeană și asiatică, vă invităm la Alasha, Tubeteika ori Daredzhani. Dacă sunteți în căutare de cafea și prăjituri delicioase, vă recomandăm să vizitați My Cafe, aflată pe Strada Furmanov, 128/104, iar dacă vreți o seară relaxantă cu muzică live, Hard Rock Cafe vă așteaptă pe Karasai Batyr 85. 

Unul dintre cele mai vizitate locuri într-un city break în zona Almaty este lacul muntos cu același nume, preferat atât de localnici, cât și de turiști. Temperatura sa nu depășește 8 grade Celsius, așadar va fi imposibil să înotați în apele sale. Ceea ce îl face atat de special și atractiv sunt culoarea turcoaz a apei și tabloul munților pe care îi oglindește. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Kazahstan pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Kazahstan pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Kazahstan, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Kazahstan?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Kazahstan atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Kazahstan