Meniu

București Veneţia - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Veneţia

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Pe apă

  Costul unei plimbări cu gondola nu este neapărat unul accesibil – aproximativ €20, însă experiența va fi una de neuitat. Țineți cont de faptul că prețul nu este unul fix, ci depinde mai mult de gondolierul care vă va purta pe ape. 

 • Pentru cei matinali

  Timp de șapte secole, Mercati di Rialto a fost centrul comercial al Veneției. Dacă vreți să încercați legume, fructe sau pește proaspăt va trebui să vă treziți dimineața – mai târziu s-ar putea să nu mai găsiți nimic prin piață!

 • Vremea carnavalului

  Carnavalul din Veneția poate dura chiar și 180 de zile. Bărbați mascați (maschere) colindă străzile și vă invită să vă alăturați lor. Veți zări de asemenea și acrobați care merg pe sârme suspendate deasupra hotelului-restaurant Campanile din San Marco și a Palatului Doge. 

Cât costă un bilet de avion către Veneția?

Costurile unui zbor din București în Veneția depind de mai mulți factori, precum compania aeriană cu care doriți să călătoriți, aeroportul pe care zborul este programat să aterizeze și timpul rămas până la data călătoriei.

Dacă bagajele sunt pregătite deja și planificați o călătorie fulger, prețul variază între peste 2000 de lei și 800 de lei, pentru biletele cumpărate în ultima săptămână. Pentru zborurile planificate mai din timp, cum cel puțin șase săptămâni în avans, costurile unui zbor dus din București în Veneția sunt de aproximativ 450 de lei.

Aceste tarife se pot modifica, în special în cea de-a doua jumătate a lunii decembrie și începutul lunii ianuarie, când interesul pentru călătorii este cel mai crescut. În cazul în care călătoria dumneavoastră este programată în acest interval și nu poate fi amânată, puteți profita de tarife avantajoase cumpărând biletele de avion cu cel puțin patru și cel mult șase luni în avans.

Care sunt aeroporturile către care puteți zbura în Veneția?

În apropierea orașului italian funcționează două aeroporturi. Cel principal este Aeroportul Veneția Marco Polo (cod IATA: VCE), situat la aproximativ 8 kilometri distanță de oraș. Acesta este unul dintre cele mai importante aeroporturi din Italia, dat fiind interesul turiștilor din întreaga lume față de Veneția. De aici au loc zboruri către America de Nord, Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat, atât în mod frecvent, cât și sezonier.

Pentru a ajunge din aeroport în Veneția puteți călători cu linia 5 a transportului în comun sau linia expres 35. De asemenea, în fața Terminalului Sosiri există și un spațiu destinat exclusiv car-sharing-ului, încurajat în tot orașul. Taxiurile sunt disponibile non-stop, însă este nevoie de comandă în prealabil. Firma autorizată și recomandată de aeroport este Cooperativa Artigiana Radiotaxi, iar rezervările se pot face la numărul de telefon +39 041 5964.

Nu în ultimul rând, la etajul trei din parcarea aeroportului veți găsi multiple birouri ale companiilor de car rental. Puteți alege să închiriați o mașină de la peste zece companii diferite, mașinile fiind disponibile pe același nivel cu birourile.

Dacă destinația finală este una din insulele din apropiere, puteți opta pentru transportul pe apă, disponibil de la docurile aeroportului.

Cel de-al doilea aeroport care deservește Veneția este Aeroportul Treviso (cod IATA: TSF), denumit popular și „Veneția-Treviso”. Distanța de la aeroport până în Veneția este de aproape 31 de kilometri, distanța fiind parcursă cu autobuzele de transfer în aproximativ 40 de minute. 

Cum puteți reduce prețul unui bilet de avion din București în Veneția?

Cel mai simplu mod de a găsi bilete ieftine de avion din București în Veneția este să optați pentru aeroportul secundar, folosit în special de companiile aeriene low-cost. Acesta este și singurul pe care sunt efectuate curse directe între București și Veneția, astfel încât puteți economisi nu numai bani, dar și timp. Deoarece Aeroportul Treviso este mai mic și mai puțin aglomerat decât Veneția-Marco Polo, taxele de aeroport și alte costuri corelate sunt mai mici, astfel încât și biletul de avion este mai convenabil. Totuși, merită să țineți cont de faptul că va trebui să plătiți și transferul din Treviso în Veneția.

O altă modalitate de a reduce prețul este să consultați graficul de prețuri pentru zilele din apropiere. De multe ori, costurile pot fi notabil mai mici în funcție de ziua în care are loc zborul, astfel încât merită să verificați pentru a vă asigura că plătiți cel mai bun preț.

De asemenea, puteți alege unul dintre zborurile programate dimineața devreme, care nu este solicitat în mod normal. De obicei, zborurile nocturne sau matinale au prețuri mai atractive decât cele programate în timpul zilei.

Unde găsiți zboruri ieftine către Veneția?

Dacă încă nu ați găsit cele mai avantajoase oferte de zbor către Veneția merită să consultați meniul Oferte de pe website-ul nostru. Promoțiile afișate pot începe de la prețuri precum 30 de euro pentru un zbor dus-întors, însă depinde și de perioada în care doriți să călătoriți. În plus, puteți găsi inspirație și pentru următoarele călătorii. Deoarece ofertele nu sunt disponibile pe termen nelimitat, vă recomandăm să rezervați biletele de avion dorite înainte ca oferta să expire sau să fie revendicată în totalitate.

Cum rezervați rapid cea mai avantajoasă ofertă de zbor pe ruta București Veneția?

Rezervarea biletelor de avion poate să fie o bătaie de cap sau o simplă sarcină pe care să o rezolvați rapid. Dacă nu doriți să petreceți prea mult timp comparând toate ofertele disponibile, motorul de căutare de zboruri eSky este cel mai bun ajutor. Acesta compară automat prețurile biletelor pentru ruta de care sunteți interesat și vă afișează într-o singură pagină web cele mai avantajoase rezultate pentru dumneavoastră.

Pentru a folosi motorul de căutare de zboruri trebuie să selectați București și Veneția ca locuri de plecare și de sosire, să alegeți perioada călătoriei și numărul de bilete dorit. În numai câteva secunde, sistemul consultă ofertele a peste 950 de companii aeriene și vă ajută să economisiți timp și bani în planificarea călătoriei.

O altă metodă de a plăti un preț convenabil pentru biletele de avion este să setați o alertă de preț pentru ruta București Veneția. Astfel, când biletele de avion pe care le căutați sunt disponibile la prețul dorit de dumneavoastră, veți primi un e-mail. Pentru a crea alerta de preț accesați destinația dorită din pagina de oferte și completați suma maximă pe care doriți să o plătiți pentru biletele de avion.

Ce companii aeriene operează curse între București și Veneția?

Momentan, cursele directe între București și Veneția sunt disponibile doar pe Aeroportul Treviso și sunt operate de compania low-cost Wizz Air. Dacă preferați să călătoriți pe Aeroportul Veneția-Marco Polo, printre companiile care oferă zboruri cu conexiune se numără Air France (cu escală în Paris-Charles de Gaulle), Alitalia (cu escală în Roma-Fiumicino), KLM (cu oprire în Amsterdam) sau British Airways (cu oprire în Londra-Heathrow).

În cazul în care optați pentru zboruri cu conexiune, puteți alege escalele lungi, de minimum șase ore. Astfel aveți oportunitatea de a descoperi și orașul de transfer între cele două zboruri.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Veneţia pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Veneţia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Veneţia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Veneţia?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Veneţia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Veneţia

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Veneţia

Veneția e una dintre cele mai căutate destinații din lume, așa că nu e de mirare că sunt la mare căutare cursele spre acest oraș. Ruta București Veneția este cu atât mai căutată cu cât a crescut și traficul de muncă pentru Italia. Astfel, românii caută bilete de avion ieftine pentru că circulă frecvent în interes de muncă. Totodată, turiștii vor să descopere orașul – canalele, plimbările în gondolă, casele vechi. Companiile low cost oferă zboruri ieftine București Veneția, cu tarife de la 46 euro/pers/dus-întors. Dacă sunteți în căutare de bilete de avion, accesați secțiunea de oferte eSky.

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Veneţia!

Alegeți hotel în Veneţia