Meniu

Bilete avion Torino - Căutați bilete de avion spre Torino

Arată filtrele

Torino

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul grisinelor

  Numele neoficial al orașului este „Grissinopoli”, datorită faptului că aici au fost create primele grisine. O poveste spune că însuși Regele Victor Emanuel, care a înfăptuit unificarea Italiei, avea o pasiune pentru acestea.

 • Torino la 360 de grade

  Turnul de 170 de metri Mole Antonelliana este considerat a fi simbolul regiunii Torino. Terasa acestuia, de pe care puteți vedea întreaga priveliște, este accesibilă numai cu ajutorul unui ascensor, de asemenea panoramic.

 • Permisul pentru ciocolată

  Cu un “permis choco” puteți participa la un tur cu ghid al celor mai importante cafenele, patiserii și cofetării care produc savuroasa ciocolată cunoscută în zonă.

Aeroportul din Torino

Aeroportul din Torino (cod IATA TRN), cunoscut și ca Aeroportul Torino-Caselle, a fost construit în 1953 și modernizat în 1989 și 2005, cu ocazia Cupei Mondiale FIFA și a Jocurilor Olimpice de Iarnă.

Este unul din orașele principale pentru compania aeriană Blue Air, care oferă atât curse locale, cât și internaționale. Acesta deservește întreaga regiune Piemont, având un trafic de peste 4 milioane de călători în 2018.

Cum puteți ajunge din aeroport în centrul orașului?

Odată ajunși pe aeroportul din Torino, accesul către oraș se poate face foarte ușor. Datorită distanței reduse de numai 16 kilometri dintre aeroport și Torino, puteți alege între mai multe autobuze, trenuri sau companii de închiriere a mașinilor.

Trenul sfmA leagă aeroportul de Gara Dora Torino, iar durata unei călătorii este de aproximativ 20 de minute. Acestea funcționează în intervalul 05:01 – 11:08, în zilele lucrătoare.

Compania de autobuze SADEM oferă legături cu centrul orașului, dar și cu mai multe puncte de atracție din Torino. Durata unei călătorii este de aproximativ 50 de minute, iar prețul variază între 5 și 7,5 euro.

În cazul în care preferați să închiriați o mașină, puteți alege între serviciile oferite de Locauto, Avis, Budget Autonoleggio, Maggiore sau Hertz, printre altele. De asemenea, în afara aeroportului veți găsi și companii de taxi, gata să vă transporte în Torino sau unul din orașele din regiune.

Companii aeriene care oferă curse către Torino

Aeroportul Torino-Caselle oferă conexiuni directe către peste 40 de orașe din Europa și Africa de Nord. Acestea sunt operate de companii de linie importante, precum British Airways, Air France, KLM sau Lufthansa. Companiile low-cost precum Jet2.com, easyJet, Volotea sau Ryanair oferă curse la un preț accesibil din Barcelona, Fez, Berlin sau Skiathos.

Din România, zborurile directe către Torino sunt operate de Wizz Air, cu plecare din București-Otopeni. Tot de pe aeroportul București-Otopeni, dar și de pe aeroporturile Bacău și Iași (sezonier), Blue Air oferă curse directe spre Torino.

Când puteți cumpăra bilete ieftine de avion spre Torino?

Deoarece prețul biletelor de avion se poate modifica în mod constant, uneori este provocator să găsiți oferta de zbor dorită. Totuși, aceste modificări pot fi în avantajul dumneavoastră, dacă țineți cont de câteva aspecte precum interesul călătorilor față de zborul selectat sau perioada de călătorie.

Dacă datele de zbor sunt flexibile, cel mai bun mod de a reduce costurile unui bilet de avion este să faceți rezervarea pentru o cursă din timpul săptămânii. Deoarece majoritatea turiștilor călătoresc în week-end, prețurile pentru aceste zboruri vor fi mai crescute. În plus, cursele efectuate în timpul sezonului turistic vor fi mai costisitoare decât cele din extra-sezon. Un city break în lunile mai sau septembrie pot fi mai ieftine, dar și mai plăcute, deoarece orașul încă nu este plin de turiști, iar vremea este ideală.

Momentul în care cumpărați biletele de avion are, de asemenea, un impact asupra costurilor finale de călătorie. Dacă veți căuta oferte de zbor în timpul serii sau în week-end, când traficul de căutări este crescut, prețurile afișate vor fi, în mod natural, mai crescute. În schimb, dacă navigați pe site-urile de rezervări dimineața, în timpul săptămânii de lucru, prețurile vor fi mai scăzute, datorită traficului redus de căutări.

Cum puteți reduce prețul unui bilet de avion spre Torino?

Dacă oferta pe care ați găsit-o depășește bugetul pe care doriți să îl alocați pentru biletele de avion spre Torino, aveți mai multe opțiuni de a reduce costurile de călătorie. Primul lucru la care merită să acordați atenție sunt beneficiile suplimentare, cum ar fi îmbarcarea prioritară, gustările din timpul zborului sau înregistrarea unui bagaj de cală. De exemplu, unii călători aleg să renunțe la bagajul de cală și să cumpere articolele nepermise în bagajul de mână atunci când ajung la destinație.

Uneori, zborurile cu escală pot fi mai convenabile decât cursele directe, în special dacă nu puteți renunța la bagajul suplimentar. De asemenea, dacă alegeți să zburați dintr-un aeroport mai mic în Torino, puteți economisi echivalentul unui prânz la destinație, deoarece taxele de aeroport sunt mai reduse decât pentru aeroporturile mari.

Dacă doriți să fiți la curent cu cele mai bune promoții la biletele de avion spre Torino, accesați meniul Oferte de pe website. Pe această pagină puteți găsi bilete la prețuri foarte atractive, disponibile în număr limitat. Deoarece locurile se epuizează rapid, vă recomandăm să rezervați oferta ideală imediat ce ați găsit-o.

O altă metodă de a reduce costurile este să vă înscrieți în grupurile de turiști de pe social media. Astfel, puteți afla din experiența de călătorie a altor turiști, puteți afla despre ofertele-fulger sau alte sfaturi prin care să economisiți bani și să vă bucurați de vacanța ideală.

Cum alegeți cea mai bună ofertă de zbor către Torino?

Pentru a compara ofertele de zbor către Torino – sau orice alt oraș – aveți două opțiuni: fie comparați ofertele individuale ale fiecărei companii aeriene, fie folosiți un motor de căutare de zboruri. Dacă ați mai căutat oferte de zbor de la liniile aeriene, știți cât de dificil sau frustrant poate fi. De obicei, este nevoie să completați aceleași date de mai multe ori, pe fiecare website, apoi să comparați rezultatele afișate pe mai multe pagini. Din fericire, motorul de căutare de zboruri eSky face aceste lucruri pentru dumneavoastră în numai câteva secunde.

Mai întâi, introduceți datele de călătorie și preferințele de zbor, apoi selectați tipul și numărul de bilete dorite. Sistemul va naviga prin ofertele a peste 950 de companii aeriene, low-cost și de linie, și va afișa rezultatele în funcție de relevanță și de preț. În plus, puteți să filtrați rezultatele în funcție de ora de decolare, de numărul de escale sau de companiile aeriene cu care preferați să călătoriți.

Motorul de căutare de zboruri poate fi folosit atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile precum smartphone sau tabletă. Dacă doriți să fiți întotdeauna conectați la cele mai bune prețuri pentru biletele de avion spre Torino și alte destinații din lume, descărcați aplicația gratuită eSky. În numai câteva click-uri, puteți rezerva cele mai ieftine bilete de avion către orice colț al lumii.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Torino pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Torino pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Torino, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Torino?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Torino atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Torino

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Torino

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Torino!

Alegeți hotel în Torino