Meniu

Bilete avion Napoli - Căutați bilete de avion spre Napoli

Napoli

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Transportul în Napoli

  Cel mai indicat, din cauza aglomerației, este să mergeți la pas sau cu scuterul (îl puteți închiria de la localnici). Pentru călătorii mai lungi, recomandăm transportul public, iar pentru drumețiile pe dealuri, căile ferate pe cablu.

 • Siesta la muzeu

  Nu doar magazinele sunt închise în timpul zilei. Siesta este respectată cu sfințenie chiar și la nivelul atracțiilor turistice din oraș, așa că vă sfătuim să verificați în prealabil programul acestora.

 • Suspendați în timp

  Când mergeți în Napoli, nu trebuie să ratați o vizită în Herculaneum (la 13 km distanță de oraș) și Pompeii (25 km). Aceste orașe antice au fost măturate de praful dens al vulcanului din apropiere, Vezuviu, în anii ’79.

Zboruri din România spre Napoli

Prețul pentru un zbor spre Napoli este destul de accesibil. Puteți găsi cu ușurință un bilet de avion spre Napoli, din România, pentru aproximativ 120 de lei, însă este important să știți că acesta include numai zborul și bagajul de mână. În cazul în care doriți să înregistrați și un bagaj de cală, va trebui să plătiți o taxă suplimentară pentru acesta. Totuși, dacă doriți să găsiți cele mai ieftine zboruri spre Napoli, vă recomandăm să verificați ofertele companiilor Wizz Air și Blue Air.

Cele două companii oferă conexiuni directe spre Napoli din Aeroportul Internațional București-Otopeni, iar zborul durează aproximativ două ore. Dacă preferați să călătoriți din alt aeroport românesc, puteți alege zborurile cu escală. Această alegere se poate dovedi mai avantajoasă, deoarece biletele pentru zborurile cu transfer sunt, de obicei, mai reduse. Mai mult, în funcție de compania aeriană cu care alegeți să călătoriți, este posibil să beneficiați de bagaj de cală în prețul biletului de avion. De asemenea, dacă alegeți un zbor cu escală, puteți profita de timpul de transfer ca să vizitați orașul.

Motor de comparare a ofertelor de zbor spre Napoli

Principalul avantaj pe care motorul de căutare de zboruri eSky îl are în fața website-urilor companiilor aeriene este faptul că vă oferă posibilitatea de a alege dintre toate ofertele de zbor către Napoli. Sistemul caută printre sute de oferte și le afișează pe cele mai relevante pentru criteriile pe care le-ați selectat. De obicei, comparând prețurile companiilor aeriene, veți observa că cele mai bune tarife sunt oferite de Wizz Air.

Totuși, când alegeți oferta potrivită din România spre Napoli, vă recomandăm să acordați atenție și celorlaltor aspecte în afară de preț, cum ar fi orele programate de aterizare sau decolare. Folosind motorul de căutare de zboruri eSky, puteți filtra rezultatele afișate în funcție de acest criteriu și multe altele.

Motorul de căutare de zboruri este o alternativă care vă economisește atât timp, cât și bani, comparat cu verificarea individuală a ofertelor companiilor aeriene. Acest lucru implică să introduceți de mai multe ori datele de călătorie și preferințele de zbor, dar și să comparați rezultatele afișate de pe mai multe pagini. Totuși, există o metodă mult mai simplă de a face acest lucru.

Cum puteți găsi zboruri ieftine spre Napoli?

Pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion spre Napoli, există câteva aspecte care merită luate în considerare. De exemplu, poate fi o alegere mai bună să cumpărați un bilet mai scump și să aterizați în aeroportul principal, decât să cumpărați un bilet mai ieftin spre un aeroport secundar, de unde va fi nevoie să luați un tren sau un taxi.

De asemenea, gândiți-vă și la serviciile suplimentare pe care le doriți atunci când zburați spre Napoli. De obicei, ofertele liniilor aeriene low-cost nu diferă în mod semnificativ, însă este posibil să găsiți exact acele servicii de care aveți nevoie.

Un alt aspect care influențează prețul biletelor de avion este ora programată de decolare. Zborurile programate înainte de răsărit vor fi considerabil mai ieftine decât cele din timpul zilei sau de seara. Puteți profita de aceste zboruri pentru a ajunge mai devreme în Napoli și pentru a avea mai mult timp la dispoziție pentru a-l explora.

Unde găsiți zboruri ieftine?

Pentru a găsi cea mai bună ofertă la zborurile spre Napoli, este de preferat să nu rezervați prima ofertă găsită. De cele mai multe ori, este posibil să găsiți bilete de avion la un preț mult mai mic, dacă aveți suficientă răbdare să comparați câteva oferte.

Înainte de a rezerva ofertele, este important să hotărâți ce fel de servicii adiționale doriți în călătorie. Astfel, veți putea stabili dacă este mai avantajos să cumpărați un bilet de avion la o companie de linie sau unul la o companie low-cost, unde va trebui să plătiți suplimentar fiecare serviciu. De exemplu, este posibil să plătiți mai puțin pentru un bagaj de cală inclus în prețul inițial oferit de o companie de linie, decât pentru cumpărarea separată a biletului și a bagajului.

Pentru a fi la curent cu cele mai actuale promoții și informații despre zboruri, puteți vizita meniul Oferte de pe site-ul eSky. Aici veți găsi prețuri reduse la bilete de avion spre Napoli și spre numeroase alte orașe din întreaga lume. Tot ce trebuie să faceți este să selectați orașul sau țara pe care doriți să o vizitați, și orașul sau țara din care doriți să plecați. Acesta poate fi o variantă extraordinară pentru persoanele care se bucură de flexibilitate în datele de călătorie.

Motorul de căutare de zboruri spre Napoli

Puteți găsi cele mai bune oferte de zbor spre Napoli folosindu-vă de un motor de căutare de zboruri, cum este eSky. Avantajul acestuia este că afișează ofertele tuturor companiilor aeriene într-o singură listă de rezultate. Deoarece zborurile ieftine spre Napoli se epuizează rapid, motorul de căutare de zboruri eSky vă ajută să nu mai pierdeți timp și bani căutând printre ofertele individuale ale companiilor aeriene.

Dacă vreți să vă rezervați un city-break în Napoli, vă recomandăm să îl programați în afara weekend-ului, când prețurile sunt cele mai crescute. Majoritatea liniilor aeriene practică prețuri considerabil mai reduse în timpul săptămânii, comparativ cu cele de sâmbătă și duminică, deoarece și cererea este mai mică. Dacă aveți flexibilitate privind datele de călătorie, acesta este primul loc în care puteți economisi bani la biletele de avion spre Napoli.

Cel mai simplu mod de a rezerva bilete ieftine de avion spre Napoli este să accesați meniul Oferte de pe website, unde sunt afișate cele mai bune prețuri pentru zborurile spre Napoli și alte destinații din lume. Ofertele afișate sunt disponibile în număr limitat, așa că vă recomandăm să le rezervați cât mai rapid.

Companii aeriene care zboară către Napoli

Anual, aproape 80.000 de aeronave decolează și aterizează pe aeroportul din Napoli, transportând 10 milioane de pasageri. Aeroportul are un singur terminal, de unde sunt operate toate zborurile, locale și internaționale.

Astfel, peste 50 de companii aeriene oferă curse directe din Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu, în Napoli. Printre acestea se numără companii de linie, precum Air Arabia Maroc, Air Cairo, British Airways sau Swiss International Air Lines. De asemenea, companiile low-cost Ryanair, Wizz Air, Jet2.com sau easyJet oferă curse la prețuri ieftine către o mulțime de orașe mici și mijlocii de pe continent.

Ce influențează prețul biletelor de zbor spre Napoli?

Datele de călătorie au cel mai mare impact asupra prețului final pentru călătoria dumneavoastră. De exemplu, biletele de avion vor fi cel mai scumpe în jurul Crăciunului sau sărbătorilor cunoscute. Dacă doriți, totuși, să călătoriți în Napoli în această perioadă, vă recomandăm să cumpărați biletele cât mai devreme cu putință. Cu cât data programată a zborului se apropie, cu atât prețurile vor fi mai crescute.

Deoarece zborul pe ruta București-Otopeni – Napoli durează aproximativ două ore, zborurile low-cost sunt cea mai bună opțiune pentru a economisi bani în călătorie. În cazul în care vă doriți să beneficiați de servicii suplimentare, precum bagaje de cală sau îmbarcare prioritară, merită să comparați toate ofertele, inclusiv pe cele oferite de companiile de linie.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Napoli pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Napoli pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Napoli, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Napoli?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Napoli atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Napoli

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Napoli

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Napoli!

Alegeți hotel în Napoli