Meniu

Zboruri Ryanair din Londra spre Szczytno

Arată filtrele

Szczytno

 • Informații generale

  Limba oficială Poloneză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Zlot (PLN)

 • Grădina îndrăgită de scriitori

  Se crede că unii dintre cei mai mari scriitori și-au găsit inspirația lucrând în Grădina Botanică Batumi. Printre aceștia se numără Ilya Ilf, Sergei Yesenin și chiar Mikhail Bulgakov.

 • Piața europeană din Batumi

  Dacă simțiți că vă lipsește aglomerația în Makhinjauri, rezervați-vă o zi pentru Batumi. Aici veți dori cu siguranță să pășiți în Piața Europei, de pe Aleea Memed Abashidze, unde veți găsi monumente și clădiri impresionante.

 • Climatoterapie

  Datorită climatului subtropical al regiunii, aici veți întâlni numeroase stațiuni climaterice. Aflate în mijlocul pădurilor sau în munți, acestea sunt destinația perfectă pentru cei care își doresc să își îmbunătățească sănătatea.

   

De ce merită să vizitați Makhinjauri?

Makhinjauri este un orășel cu o populație de aproape 700 de locuitori, întins la granița dintre Europa și Asia, în regiunea Caucazului. Este o stațiune populară aflată în Georgia, în Republica Autonomă Adjara, de pe malul Mării Negre.
Dacă alegeți un city break în zonă, pregătiți-vă pentru o escapadă aparte. Deplasarea prin oraș și împrejurimile sale se face cu ajutorul marshrutka – un microbuz de tip taxi care poate transporta mai mulți pasageri în același timp. 
Makhinjauri se află la 5 kilometri distanță de Batumi, al doilea cel mai mare oraș din Georgia. Tot în apropiere, la doi kilometri veți găsi Mtsvane Kontskhi, care adăpostește Grădina Botanică Batumi și o plajă îndrăgită de turiști. Cu un pietriș fin și un mal domol, plaja este locul ideal pentru relaxare.
La o oră distanță de oraș, la poalele munților, se află districtul Keda, faimos pentru culturile de viță de vie și producția bogată de struguri de masă. Puteți face turul podgoriei, degusta vinuri și cumpăra pe cele care v-au plăcut cel mai mult.
Deși Makhinjauri este un oraș mic, veți avea surpriza să găsiți aici o cultură gastronomică deosebită. În localul Mcvane Liandagi vă veți putea bucura de o masă tradițională, admirând un apus de soare spectaculos. 

Arată mai mult

Aeroporturi

Londra Szczytno

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Londra - Szczytno

Orarul zborurilor:

Londra Szczytno

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Szczytno!

Alegeți hotel în Szczytno