Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Uyuni Joya Andina

Arată filtrele

Uyuni

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Boliviano (BOB)

 • Turul tradițional

  Cel mai cunoscut și utilizat este cel cu mașina, alături de încă 5 oameni, la care se adaugă șoferul. Pe parcursul călătoriei, șoferul se transformă în omul bun la toate: ghid, mecanic și chiar bucătar.

 • Limba vorbită

  Merită să învățați puțină spaniolă înainte de a veni în Uyuni. Veți întâlni însă și alte dialecte, cum ar fi cele băștinașe (Quechua și Aimará), lucru ce poate face comunicarea destul de dificilă.

 • Bani

  Asigurați-vă că aveți moneda locală, fie din Bolivia, fie din Chile. Majoritatea lucrurilor sunt incluse în tur, dar uneori va trebui să plătiți pentru baie, de exemplu. 

Ce trebuie să știți despre Uyuni

Oraș mic cu puțin peste 10.000 de locuitori, Uyuni este totuși pregătit să primească nenumărați turiști. Un lucru este curios însă: nu există prea multe atracții turistice, cu excepția unuia, punctul principal al Boliviei și Americii Latine: Salar de Uyuni. Orașul are o piață publică mare în centru și un fel de cimitir cu trenuri vechi (acestea au aparținut companiilor europene care au încercat să exploreze zona) situat la 3 km depărtare.
Cu toate acestea, Salar de Uyuni compensează pentru lipsa de opțiuni cu o rezervă enormă de minerale (magneziu, potasiu, sodiu, plus peste 50% din tot litiul de pe planetă), acestea fiind rezultate ale lacurilor preistorice evaporate. 
În plus, aici veți găsi cea mai întinsă mare cu apă sărată de pe planetă, cu peste 10 mii km² și 3500 de metri adâncime. Tabloul este incredibil – aveți grijă însă! Purtați ochelari de soare, altfel lumina puternică v-ar putea irita ochii. Puteți opta pentru diverse tipuri de tururi, care variază de la 500 până la 800 de km de traversare, incluzând aici și La Paz, Chile și alte câteva destinații.
În cea mai mare parte a anului, Salar este uscat, mai puțin vara, când este sezonul ploios și este foarte posibil să găsiți zona inundată. Contrar aparențelor, este chiar recomandat să mergeți în această perioadă, deoarece priveliștea este unică. Apa creează o adevărată oglindă, reflectând totul de deasupra. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Uyuni Joya Andina pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Uyuni Joya Andina pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Uyuni Joya Andina, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Uyuni Joya Andina?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Uyuni Joya Andina atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Uyuni Joya Andina

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Uyuni!

Alegeți hotel în Uyuni