Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Tacna Carlos Ciriani Santa Rosa Intl

Arată filtrele

Tacna

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Celebrarea drapelului

  În fiecare duminică, în Plaza des Armas, puteți fi martorii ceremoniei arborării drapelului național. Cu adevărat o sărbătoare!

 • Pentru fanii tehnologiei

  Timpul s-a oprit în vechea gară din Tacna, unde a fost amenajat Museo Ferroviario. Faceți o vizită dacă vreți să vedeți expoziții de artă legate de industria transporturilor sau motoarele cu aburi expuse.

 • Perú, mucho gusto

  Perú, mucho gusto este cel mai important festival culinar din Peru. Aici veți avea ocazia să cunoașteți bucătăria tradițională prin intermediul celor 200 de standuri organizate.

De ce merită să vizitați Tacna

Tacna este capitala regiunii peruviene cu același nume, situat în apropierea graniței cu Chile. Locația favorabilă, istoria bogată în lupte pentru independență și bucătăria incredibil de gustoasă fac din Tacna una dintre destinațiile de vacanță preferate ale turiștilor.

Inițial, orașul a fost cunoscut drept „San Pedro de Tacna” și este faimos în întreaga țară pentru luptele de independență pe care le-a purtat. Veți găsi aici numeroase monumente ale eroilor din secolul 19, precum cel de la Alto de la Alianza. De asemenea, în fiecare an pe 28 august se organizează în oraș sărbătoarea drapelului, Passeo de la Bandera, a cărui tradiție datează din 1901.

Deși nu este un oraș mare, Tacna adăpostește câteva bijuterii arhitecturale. Una dintre ele este o catedrală proiectată de Gustave Eiffel și construită în stil neo-renascentist, al cărui altar este din onix. De asemenea, piața principală, Plaza de Armas, atrage prin pergolele înflorite și palmierii verzi, dar și prin arcul de ciment ridicat în onoarea eroilor Războiului din Pacific. 

Bucătăria din regiune se bazează pe produse locale proaspete și pe rețete păstrate cu sfințenie din generații. Cel mai faimos preparat este picante a la tacneña, o tocană de vită, miel și carne de llama, cu chilli și cartofi, care necesită câteva ore sau chiar zile bune pentru a fi gătit cum trebuie.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Tacna Carlos Ciriani Santa Rosa Intl pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Tacna Carlos Ciriani Santa Rosa Intl pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Tacna Carlos Ciriani Santa Rosa Intl, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Tacna Carlos Ciriani Santa Rosa Intl?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Tacna Carlos Ciriani Santa Rosa Intl atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Tacna Carlos Ciriani Santa Rosa Intl

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Tacna!

Alegeți hotel în Tacna