Meniu

Căutați bilete de avion Peru - spre Peru

Peru

 • Lima
 • Cusco
 • Iquitos
 • Arequipa
 • Tarapoto
 • Trujillo
 • Puerto Maldonado
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Ce nu trebuie să ratați

  Dați o raită prin centrul istoric – trebuie să vedeți arhitectura colonială îndeaproape! Aceasta este bine evidențiată atât la biserici, cât și la vilele cu balcoane care coexistă nestingherite cu clădirile moderne. 

 • Mâncare

  Trebuie să încercați mesele tradiționale, bineînțeles! Una dintre acestea este Cebiche, dar puteți încerca și Anticuchos – preparate cu frigărui de inimă de vită, macerată în chilli și oțet, acestea se servesc cu cartofi fierți și chilli alături.

 • Ce puteți face aici

  În primul rând: plajă, normal! Apoi, pentru a intra în contact cu istoria locului, mergeți la Huaca Pucllana (sit arheologic pentru cultura din Lima). Apoi, faceți o plimbare prin Larcomar, un shopping center modern pentru o sesiune de cumpărături.  

Ce trebuie să știți despre Lima

Situat pe coasta Oceanului Pacific, Lima este cu siguranță cel mai important oraș al țării, fiind centru comercial, cultural, politic și financiar pentru Peru.  
La nivel internațional, orașul se află pe locul cinci în topul celor mai populate orașe din America Latină și are una dintre cele mai mari suprafețe metropolitane din lume. Capitala peruviană concentrează 35% din producția industrială, iar principalele arii cu activitate crescută sunt cele de comerț și servicii, turism și producție. Datorită importanței sale geostrategice, Lima este cunoscut ca oraș beta.
Să nu credeți însă că, din cauza acestui fapt, Lima este un oraș strict industrial. Orașul este o explozie de arome și culori – nu degeaba este cunoscută drept capitala gastronomică a Americii Latine!

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Peru pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Peru pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Peru, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Peru?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Peru atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Peru