Meniu

Căutați bilete de avion spre Arequipa

Arată filtrele

Arequipa

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă, Quechua, Aymara
  Ora locală: UTC -5
  Valută: Sol (PEN)

 • Ce e de văzut

  Trebuie să vedeți neapărat Mănăstirea Santa Catalina – cu o suprafață de aproape 20.000m pătrați, aceasta este practic un oraș în interiorul altui oraș. Plaza de Armas este de asemenea un loc bun pentru o plimbare.

 • Mâncare

  Una dintre mesele tradițioanle este El Rocoto – aceasta are o umplutură de carne, iar prăjitura cu brânză, ocopa arequipeña, se distinge prin aroma obținută cu frunzele de huacatay.

 • Restaurante

  Arequipa are multe picanterías tradiționale, unele chiar mai vechi de 100 de ani (vezi La Nueva Palomino). Lucila este o alta, cu la fel de multă tradiție în spate. În schimb, Sabor Caymeño este cunoscut drept locație de "after party".

Ce trebuie să știți despre Arequipa

Cunsocut drept "Orașul Alb", Arequipa este aproape în întregime construit cu Sillar, o piatră vulcanică albă, ceea ce-i dă un aspect cu totul deosebit.
Situat în sudul țării, în Anzi, la 2.300m altitudine, Arequipa este al doilea oraș ca populație din Peru
Centrul istoric al orașului (construit pe piatră vulcanică) este o reprezentare foarte clară a influențelor europene, date de coloniști și de masonii indieni și Criollo. 
Această combinație de influențe se poate vedea în arcadele și pereții clădirilor, în curțile și spațiile deschise, dar și în fațadele decorate în stil baroc. 
Clima este în mare parte uscată și temperată, Arequipa fiind deseori supranumit "Orașul eternului cer albastru". Temperaturile variază în timpul anului de la 10°C la 25°C. Sezonul umed se desfășoară între decembrie și martie, iarna desfășurându-se în iunie și iulie. 

Aeroporturi în Arequipa

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Arequipa

Orarul zborurilor: Arequipa

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Arequipa!

Alegeți hotel în Arequipa