Meniu

Timișoara Lisabona - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Lisabona

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Oceanarium

  În Lisabona veți găsi cel mai mare aquarium din Europa, adăpost pentru o varietate imensă de specii marine – de la penguini și rechini până la moluște, corali și amfibieni – respectiv 16.000 de exemplare din peste 450 de specii. 

 • Poduri

  Cele două poduri care trec peste râul Tajo sunt în același timp și simbolurile Lisabonei. Cel mai popular este podul “25 Aprilie”, însă cel mai lung din Europa este “Vasco da Gama”

 • Fado

  Muzica tradițională portugheză (Fado) a luat naștere la începutul sec. 19 și joacă un rol important în identitatea națională. Puteți să vă bucurați de spiritul portughez ascultând fado într-un tabernaclu (tasca). 

Ce ne place la Lisabona

Așezată peste șapte dealuri impunătoare, Lisabona se reflectă în cel mai lung râu din Peninsula Pirenaică – Tajo. Oraș plin de culoare, pitoresc și artistic, vă va face să vă îndrăgostiți instant de poveștile sale, de străzile cochete și de aerul său mereu primitor.
Muzeele Lisabonei protejează istoria bogată a capitalei – vă recomandăm în mod special Muzeul Maritim, mai ales că este potrivit și pentru copii. De asemenea, trebuie să mai vedeți și Casa-Museu Dr. Anastácio Gonçalves, care este o adevărată comoară când vine vorba de artă.
Pentru a putea admira pe deplin arhitectura de piatră, puteți încerca un tur ghidat sau, de ce nu, să explorați pe cont propriu Monumentul Descoperirilor, Mănăstirea Jerónimos, Turnul Belém și Castelo de São Jorge.
De asemenea, trebuie să faceți o plimbare și prin Rosio Square – aceasta era una dintre principalele puncte de întâlnire în Epoca Medievală. Vă puteți bucura de aerul proaspăt și de o cafea aromatică prin zonă – în plus, aveți Teatrul Național chiar după colț. 
Nu ratați însă nici Alfama – aici vă puteți plimba pe cunoscutele străzi înclinate și să ascultați muzică tradițională portugheză (Fado) în numeroasele baruri înșirate. 
Unul dintre cele mai fermecătoare elemente ale orașului – tramvaiele de modă veche, care merg agale pe străzile pitorești de dimineața până seara – este un alt mod prin care vă puteți bucura de Lisabona. 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Timișoara spre Lisabona pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Timișoara spre Lisabona pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Timișoara spre Lisabona, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Timișoara spre Lisabona?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Timișoara spre Lisabona atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Timișoara Lisabona

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Timișoara - Lisabona

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Lisabona!

Alegeți hotel în Lisabona