Meniu

Căutați bilete de avion din Cuba

Cuba

 • Havana
 • Santiago de Cuba
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-5 (iarna)
  Valută: Peso convertibil cubanez (CUC)

 • Moneda de schimb

  Dolarul american va fi devalorizat la casele de schimb, așadar luați dolari canadieni sau euro la dvs.  Aici există oricum o monedă de schimb pentru turiști, "pesos convertibili" (CUC),  restul populației operând cu pesos cubanezi.

 • Gran Teatro de La Habana Alicia Alonso

  Fondat în 1915, este sediu pentru principalele festivaluri de balet din Cuba (Ballet Nacional de Cuba și Festival de Ballet de La Habana).Tot aici, Barack Obama a ținut un discurs în 2015, devenind astfel un loc și mai important pentru turiști.

 • Trabucuri

  Chiar dacă nu fumați, cumpărați unul! De asemenea, trebuie să vizitați fabrica de tutun Patargás – este una dintre cele mai tradiționale când vine vorba de trabucuri și, în plus, clădirea este foarte frumoasă (și la exterior, dar și la interior!) 

De ce recomandăm Havana

Havana este, cu siguranță, locul cel mai indicat unde vă puteți întoarce în timp nestingheriți. Deși insula socialistă pare să se fi deschis ceva mai mult către schimbare în ultima vreme, este în continuare prea puțin influențată de capitalism, ceea ce o transformă într-un loc (cel puțin) curios de vizitat. Turismul este unul dintre serviciile care funcționează foarte bine pe insulă – nici nu e de mirare așadar că destinația atrage peste un milion de turiști anual. 
Farmecul orașului în sine este îndeajuns pentru a-l vizita – nici nu mai e nevoie de obiective turistice, credeți-ne pe cuvânt! Clădirile vechi care par să sfideze timpul (și ingineria), mașinile din anii ’50, spiritul primitor al oamenilor și interesul lor pentru viața călătorilor – toate acestea vă vor face să credeți că ați aterizat direct într-un film.
Pentru un contact direct cu esența cubaneză, mergeți în Plaza de la Revolución – aici veți putea face poza clasică cu Che pe fundal. Și dacă tot vorbim de revoluție, treceți și pe la Muzeul Revoluției ca să luați contact cu istoria din perspectiva localnicilor. Plimbați-vă apoi pe Paseo del Prado până ajungeți la Capitol (are o grandoare similară cu clădirea de la Washington). Mergeți agale și prin Plaza de la Catedral ca să descoperiți Catedrala San Cristobal de la Habana, construită acum mai bine de trei secole.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Cuba pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Cuba pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Cuba, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Cuba?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Cuba atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Cuba