Meniu

Budapesta Faro - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Faro

 • Informații generale

  Limba oficială Portugheză
  Ora locală: UTC+1 (vara), UTC+0 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Centrul suvenirurilor

  Cele mai potrivite locuri în care să „vânați” suveniruri sunt străzile Vasco da Gama, San Antonio și Ivenes. Aici veți găsi o multitudine de magazine și buticuri care cu siguranță vor satisface orice pretenție.

 • Semnificația etimologică

  Fondatorii Faro, orășel pe malul mării, au botezat localitatea astfel recunoscând importanța și simbolistica farului în dezvoltarea regiunii. 

   

 • Fructe de mare proaspete

  90% din producția de crustacee și scoici din Portugalia provine din regiunea Faro. E de înțeles, deci, că nu vă recomandăm să plecați din Faro până nu încercați un platou cu fructe de mare. 

Faro – plaje cu nisip fin și lagune ca-n povești

Faro este situat în regiunea Algarve din sudul Portugaliei. Atracțiile principale ale orașului sunt constituite în principal de către centrul său vechi, plajele cu nisip fin și lagunele cu peisaje feerice. Iar pentru că temperatura medie anuală nu scade sub 16 grade Celsius, Faro este destinația perfectă pentru iubitorii de căldură – pfff, a zis cineva vacanță de vară?

Cel mai frumos cartier al Faro este Cidade Velha, separat aproape integral de restul orașului printr-un zid de cetate. Arhitectura este una aparte, complexă și diversă. Veți vedea căsuțe care au supraviețuit cutremurului devastator din secolul 18, cât și vile sau pensiuni moderne de secol 19. 

Culoarea dominantă pe care o veți întâlni în Faro este albul, ceea ce conferă aspectului urban o curățenie încântătoare. Unul dintre elementele arhitecturale inedite îl constituie ansamblul a două clădiri: catedrala din centrul orașului (un mix unic de stiluri baroc, renascentism și gotic) și perla veritabilă a artei baroce, Capela Nossa Senhora dos Prazeres, ornamentată cu marmură albă și aur.

Cafenelele orașului sunt locul ideal în care să vă relaxați și să vă bucurați de o ceașcă aromată de cafea sau ceai. Dacă doriți să luați câteva gustări pe fugă, vă recomandăm restaurantul specializat în bucătărie portugheză Tasca do Ricky, aflat pe Rua do Forno 21. Iar dacă vreți să vă răsfățați cu un platou cu fructe de mare sau saramură din pește proaspăt, restaurantul Portas de São Pedro vă așteaptă pe Rua de São Pedro.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Budapesta spre Faro pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Budapesta spre Faro pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Budapesta spre Faro, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Budapesta spre Faro?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Budapesta spre Faro atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Budapesta Faro

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Budapesta - Faro

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Faro!

Alegeți hotel în Faro