Meniu

Zboruri Wizz Air din București spre Valencia

Arată filtrele

Valencia

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Muzee

  Puteți alege dintre 34 de muzee – noi vă recomandăm să descoperiți Valencia secolului 18 în Muzeul de Ceramică, să explorați Muzeul Mătăsii, dar și să vă lăsați uimiți de puterea tehnologiei la Muzeul de Știință.

 • Plaje

  Zona de coastă este una dintre cele mai importante atracții ale orașului, nu doar datorită evenimentelor care au loc aici, dar și datorită clădirilor unice, a magazinelor, a parcului de copii și a restaurantelor care oferă priveliști incredibile. 

 • Schimbul de mătase

  Lăsați-vă cufundați într-una dintre cele mai mari piețe europene – Mercado Central – veți descoperi una dintre cele mai iconice exemple de arhitectură gotică din Europa, Lonja de la Seda (protejată de UNESCO).

De ce ne place Valencia

Situată pe coasta Mediteranei, Valencia vă întâmpină cu plaje, camere de hotel confortabile și servicii fără cusur. 
Orașul a luat naștere ca o colonie romană în anul 137 Î.C., ca mai târziu să fie condus de mauri, vizigoți și arabi. Ca în majoritatea orașelor de coastă din Spania, obiectivele turistice culturale și istorice se găsesc din abundență și așteaptă să le explorați fiecare secret.
Una dintre capodoperele arhitecturale, dar și simbolul Valenciei este Catedrala Orașului Gotic, construită în 1262.Trebuie să bifați de asemenea și Turnul Ceasului – este impresionant!
Piața veche din centrul orașului este încă un punct important de interes pentru turiști, la fel ca și planetariumul ultramodern, numeroasele biserici, dar și “Orașul Artelor și Științelor”.
În plus, plajele însorite din Valencia vă vor cuceri cu nisipurile lor fine, cu apa curată și cu aerul tipic de vacanță – pe timp de zi, vă puteți răcori cu un cocktail rece de la unul dintre barurile de pe plajă. Seara, în schimb, cluburile încing atmosfera cu petreceri care se termină la răsărit. 

Aeroporturi

București Valencia

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Valencia