Meniu

Bilete avion Malaga - Căutați bilete de avion spre Malaga

Malaga

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul lui Picasso

  Pablo Picasso, părintele Cubismului în pictură, s-a născut în Malaga. Turiștii îi pot vizita casa părintească din Plaza de la Merced sau Muzeul Picasso din Malaga aflat pe strada San Agustin, unde pot admira lucrări din fiecare etapă a creației sale.

 • Pompidou de Spania

  Orașul devine în mod cert capitală culturală a sudului Spaniei. Centrul Georges Pompidou (Muzeul de Artă Modernă din Paris) și-a deschis recent aici o filială a muzeului.

 • Faceți cunoștință cu Banderas

  Malaga este și orașul natal al lui Antonio Banderas. Conform mijloacelor media, îl puteți întâlni pe actor pe Strada Larios frecvent în perioada sărbătorilor de Crăciun sau a procesiunilor de Paște.

Companii aeriene care operează zboruri în Malaga

Malaga este una dintre destinațiile favorite ale călătorilor, datorită temperaturilor crescute pe tot parcursul anului. Astfel, peste 19 milioane de pasageri au tranzitat, în 2018 acest aeroport, în peste 140.000 de zboruri.

Printre cele mai cunoscute linii aeriene care leagă Malaga de alte destinații de pe continent sau non-europene se numără Delta Air Lines, Air Transat, Scandinavian Airlines sau Lufthansa. Pe de altă parte, companiile low-cost Ryanair, Vueling și easyJet oferă curse către orașele de dimensiuni mai mici din toată Europa.

Cursele directe din România în Malaga sunt operate de Blue Air, pe ruta București-Otopeni – Malaga și de Wizz Air, pe rutele București-Otopeni – Malaga și Cluj-Napoca – Malaga. Astfel, prețurile biletelor de avion spre Malaga sunt destul de accesibile pe tot parcursul anului.

Cum găsiți zborul ideal spre Malaga?

Dacă nu sunteți siguri care dintre ofertele companiilor aeriene este mai potrivită pentru preferințele dumneavoastră, puteți folosi motorul de căutare de zboruri eSky. După ce completați ruta dorită și datele de călătorie, un singur click vă desparte de o listă de rezultate cu ofertele tuturor companiilor, sortate în funcție de preț. Această listă poate fi filtrată în funcție de companiile aeriene cu care preferați să călătoriți, numărul de escale sau ora la care zborul este programat să decoleze sau aterizeze.

Dacă doriți să călătoriți într-o perioadă mai aglomerată, cum ar fi sezonul de iarnă, vă recomandăm să rezervați biletele de avion din timp. Cu cât timpul rămas până la efectuarea călătoriei este mai mic, cu atât mai mari vor fi tarifele.

Puteți găsi cu ușurință bilete de avion pe ruta București Malaga pentru 250 de lei sau chiar mai puțin, dacă datele de călătorie sunt flexibile. Dacă preferați să zburați din Cluj-Napoca, prețul pentru un bilet de avion pornește de la 200 de lei pentru o călătorie dus.

Când planificați călătoria este important să luați în considerare ce serviciții suplimentare doriți (îmbarcare prioritară,  bagaj de cală etc.). Acest pas vă ajută să economisiți bani, deoarece puteți compara mai ușor ofertele cu prețul final pe care sunteți dispuși să îl plătiți.

Zboruri ieftine către Malaga

În ciuda aparențelor, zborurile low-cost nu sunt întotdeauna cea mai bună alegere pentru a economisi bani. În cazul în care călătoriți cu bagaj de cală, costul acestuia poate fi mai mare decât prețul unui bilet cumpărat la o companie aeriană de linie. Așadar, o idee pentru a scădea costurile de călătorie este fie să renunțați la bagajul de cală, fie să verificați toate oferte, nu numai pe cele low-cost.

Pentru cele mai bune prețuri la city-break-ul în Malaga, alegeți zborurile cu plecare și întoarcere în timpul săptămânii. Datorită faptului că orașul este o cunoscută destinație turistică, zborurile desfășurate în weekend au tarife notabil mai crescute.

Mai mult, păstrând datele de călătorie flexibile vă creșteți șansele să găsiți oferte-fulger prin care să economisiți chiar și 50% din biletul de avion.

Cum puteți găsi cele mai ieftine bilete de avion spre Malaga?

Dacă prețul final pe care îl plătiți pentru biletele de avion este important, vă recomandăm să vă înarmați cu răbdare. Puteți găsi zboruri spre Malaga pentru 200 RON sau mai puțin, însă este nevoie să verificați prețurile biletelor de avion în mod constant.

Un alt aspect de care trebuie să țineți cont este faptul că biletele de avion low-cost includ numai bagajul de mână. Dacă pentru călătoria dumneavoastră aveți nevoie și de bagaj de cală, merită să verificați și ofertele companiilor de linie, întrucât este posibil să aibă tarife mai avantajoase pentru pachetul complet.

Pentru a fi la curent cu cele mai actualizate promoții de zbor din România spre Malaga, puteți accesa pagina Oferte de pe website-ul eSky. Aici sunt afișate ultimele bilete disponibile la preț redus, atât spre Malaga, cât și spre alte destinații. Deoarece numărul de locuri este limitat și acestea se pot epuiza repede, nu amânați rezervarea ofertei ideale, dacă ați găsit-o.

Când ar trebui să cumpărați biletele de avion pentru cel mai bun preț?

Faptul că prețul biletelor de avion fluctuează poate fi un avantaj major pentru bugetul dumneavoastră, dacă respectați câteva reguli nescrise ale călătorilor. De exemplu, călătoriile în preajma sărbătorilor celebrate la nivel international (cum ar fi Crăciunul sau Anul Nou) vor costa mai mult decât în mod normal. De asemenea, cu cât se apropie data planificată pentru decolare, cu atât prețurile vor fi mai crescute pentru biletele rămase. În cazul în care datele de călătorie nu sunt flexibile, rezervați biletele de avion cât mai devreme posibil.

Săptămânal, ruta București-Otopeni – Malaga este acoperită de cinci zboruri Blue Air și două zboruri Wizz Air. Dacă preferați să zburați din Cluj-Napoca, Wizz Air oferă două curse pe săptămână.

Pentru a nu rata cele mai bune prețuri la biletele de avion spre Malaga, accesați meniul Oferte de pe website-ul nostru. Aici veți găsi promoții actualizate pentru zborurile către Malaga și alte orașe din întreaga lume.

Motorul de căutare de zboruri eSky

Pentru a găsi zboruri ieftine spre Malaga, cel mai simplu mod este să folosiți un motor de căutare de zboruri, care vă ajută să planificați eficient călătoria. Spre deosebire de website-urile companiilor aeriene, unde trebuie să completați separat datele de călătorie și preferințele de zbor, motorul de căutare eSky afișează în aceeași pagină oferte de zbor de la peste 200 de linii aeriene.

Acestea sunt sortate în funcție de preț, și pot fi mai departe filtrate în funcție de alte preferințe, precum numărul de escale sau ora la care zborul este programat pentru aterizare sau decolare.

Folosind acest motor de căutare, veți fi surprinși că nu numai companiile low-cost oferă zboruri ieftine spre Malaga. În funcție de tipul de bilet pe care doriți să îl achiziționați, este posibil să găsiți oferte mai avantajoase de la companiile de linie. De asemenea, dacă doriți servicii suplimentare, precum gustări sau mâncare caldă în timpul zborului, un bilet standard care include masa poate fi mai ieftin decât biletul low-cost și serviciul achiziționat separat.

Deoarece biletele spre Malaga se epuizează rapid, este important să rezervați biletele cât mai devreme posibil. Interesul față de această rută este crescut în mod constant, astfel încât operatorii aerieni nu oferă foarte des promoții last-minute pentru zborurile spre Malaga.

Cum puteți reduce costurile unei călătorii în Malaga?

În afară de perioada în care intenționați să călătoriți, un alt lucru care impactează considerabil costul final al unui zbor spre Malaga – sau orice altă destinație – sunt serviciile de care doriți să beneficiați. O idee pentru a reduce prețul este să renunțați la bagajul de cală și să aduceți la bord numai cantitatea de lichide premise, pe care să le suplimentați după ce ajungeți la destinație.

Pentru a fi la current cu cele mai bune oferte de zbor spre Malaga, vă puteți înscrie la un newsletter personalizat. Tot ce trebuie să faceți este să selectați aeroportul de plecare și pe cel de sosire, și prețul maxim pe care doriți să îl plătiți pe biletul de avion. În momentul în care companiile aeriene vor avea oferte care să se potrivească acestor criterii, veți primi un mesaj. Totuși, țineți cont că biletele ieftine spre Malaga sunt căutate de mai mulți călători. Pentru a evita epuizarea biletelor la preț promoțional, vă recomandăm să rezervați oferta imediat după primirea mesajului.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Malaga pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Malaga pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Malaga, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Malaga?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Malaga atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Malaga

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Malaga

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Malaga!

Alegeți hotel în Malaga