Meniu

Bilete avion Palma de Mallorca - Căutați bilete de avion spre Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Un aeroport extrem de aglomerat

  Aeroportul, situat la o distanță de 10 kilometri de oraș, este unul dintre cele mai aglomerate din Spania, dar și din Insulele Baleare, găzduind în fiecare an peste 22 de milioane de pasageri.

 • Rambla – să cunoaștem familia regală!

  De-a lungul vastei promenade denumită Rambla, veți găsi numeroase magazine – a zis cineva shopping? În plus, dacă vreți să cunoașteți membrii familiei regale din Spania, trebuie să treceți pe aici!

 • Prânzul

  Când vă plimbați, răsfățați-vă cu un prânz delicios servit de localnici – pan amb oli, pâine prăjită cu ulei de măsline și sos de tomate. Pe lângă aceste tapas savuroase, mai merită să gustați din șunca și brânzeturile tradiționale ale regiunii.

Palma de Mallorca

Prețul unui bilet de avion din România în Palma de Mallorca

Pentru a putea estima un buget de călătorie pentru zborul către Palma de Mallorca este important să țineți cont de câteva aspecte precum: condițiile de călătorie, timpul rămas până la efectuarea zborului și compania aeriană cu care doriți să călătoriți. De exemplu, bagajul de cală, spațiul suplimentar pentru picioare sau serviciul de îmbarcare prioritară implică tarife adiționale pentru biletul de avion. În același timp, unele companii aeriene includ aceste servicii în prețul de bază al biletelor de avion. Așadar, merită să verificați toate ofertele disponibile în momentul planificării călătoriei.

Pentru un zbor direct din România către Palma de Mallorca, prețul poate să varieze între 160 de lei, pentru ultimul zbor din sezon, rezervat în regim last-minute și 1800 de lei pentru primele zboruri din sezonul următor. Un preț mediu pentru zborurile către Palma de Mallorca este de 600 de lei pentru o singură cursă, rezervată la finalul sezonului anterior.

Oferte avantajoase de zbor către Palma de Mallorca

Palma de Mallorca este una dintre destinațiile preferate a sute de mii de turiști din întreaga lume. Astfel, găsirea ofertelor avantajoase de zbor către această insulă poate necesita mai multă răbdare decât în mod normal. Pentru a rezerva rapid oferta de zbor la cel mai bun preț puteți folosi motorul de căutare de zboruri eSky. Datorită bazei de date de peste 950 de companii aeriene de tip charter, low-cost și de linie, șansele de a rata oferta ideală de zbor sunt din ce în ce mai mici.

Pentru a rezerva zborul dorit este necesar să selectați Palma de Mallorca pentru aeroportul de sosire și să introduceți orașul sau aeroportul din care doriți să călătoriți. Apoi, setați datele de călătorie și alegeți tipul și numărul de bilete pe care doriți să îl rezervați. Sistemul va compara apoi toate ofertele disponibile și va afișa o listă de rezultate care poate fi sortată în funcție de timpul total de călătorie sau în funcție de cel mai bun preț. În plus, dumneavoastră puteți adăuga filtre care includ companiile aeriene cu care doriți să călătoriți, orele programate pentru plecare sau sosire, și altele, pentru a găsi și mai ușor biletele de avion dorite.

Pentru ca cele mai bune oferte de zbor să fie întotdeauna la îndemână, motorul de căutare de zboruri poate fi accesat și de pe smartphone sau tabletă, și de pe desktop, rezultatele fiind neschimbate.

Cel mai bun moment pentru a rezerva biletele de avion către Palma de Mallorca

Deoarece cursele directe către Palma de Mallorca sunt organizate în jurul sezonului turistic, prețurile acestora vor fi pe măsură. Totuși, există câteva modalități prin care puteți rezerva bilete de avion către Palma de Mallorca la prețuri avantajoase, chiar și în timpul sezonului.

Probabil cel mai bun moment în care puteți rezerva oferta este la câteva luni înainte de deschiderea sezonului turistic, în ianuarie sau februarie. De asemenea, puteți căuta oferte de zbor și chiar la finalul ultimului sezon turistic pentru următorul, însă este posibil ca prețurile să fie în continuare ușor crescute.

Dacă, totuși, nu aveți suficient timp la dispoziție încât să mai amânați încă un sezon călătoria în Palma de Mallorca, puteți găsi bilete de avion la prețuri foarte bune dacă organizați călătoria în luna octombrie.

Aeroportul din Palma de Mallorca

Aeroportul Son Sant Joan din Palma de Mallorca este al treilea cel mai mare de pe teritoriul Spaniei, după Aeroportul Madrid-Barajas și Aeroportul Barcelona-El Prat. Deschis în 1960 pentru zboruri comerciale domestice și internaționale, acestuia i-a fost atribuit codul IATA PMI. În 2018, apropae 30 de milioane de călători au tranzitat aeroportul, majoritatea călătorind din orașe europene.

Aeroportul este bază principală pentru compania aeriană spaniolă Air Europa, și oraș focus pentru companii precum EasyJet , Jet2.com, Ryanair și Vueling. Ținând cont de specificul insulei, majoritatea zborurilor programate pe acest aeroport sunt sezoniere.

Zboruri directe din România în Palma de Mallorca

Dacă doriți să rezervați un zbor direct către Palma de Mallorca, puteți opta pentru Aeroportul Internațional Henri Coandă-Otopeni sau pentru Aeroportul Internațional Avram Iancu-Cluj. Zborurile din Cluj-Napoca sunt operate de compania aeriană low-cost Wizz Air în regim sezonier, începând cu luna mai, până la sfârșitul lunii octombrie. Zborurile au o frecvență săptămânală.

Dacă preferați să călătoriți de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, compania aeriană low-cost Blue Air și oferă curse sezoniere către Palma de Mallorca. Programul zborurilor operate de Blue Air începe la mijlocul lunii iunie și se încheie la mijlocul lunii septembrie, în această perioadă fiind organizate trei zboruri săptămânale între cele două destinații.

Bilete de avion la preț redus către Palma de Mallorca

Dacă doriți să nu ratați cele mai bune oferte de zbor către Palma de Mallorca, puteți seta o alertă de preț pe website-ul eSky. Opțiunea este disponibilă în pagina de rezultate și vă oferă posibilitatea de a primi pe e-mail notificări privind variațiile de preț pentru biletele de avion de pe ruta selectată. De asemenea, în meniul Oferte de pe website-ul eSky puteți găsi promoții și reduceri consistente, unele tarife începând chiar și de la 30 de euro sau mai puțin. Deoarece nici ofertele prezentate și nici notificările privind alerta de preț nu reprezintă o garanție a menținerii tarifelor, este recomandat să rezervați biletele de avion dorite imediat ce ați accesat oferta.

De la aeroport în Palma de Mallorca

Aeroportul Son Sant Joan se află la numai 8 kilometri distanță de orașul Palma, transportul către oraș fiind foarte facil. Transportul în comun asigură legătura între oraș și aeroport în intervalul orar 06:00 – 01:00, prin linia 1 (Aeroport – Centru – Port) și linia 21 (S’Arenal – Aeroport). Prețul unei călătorii este de 5 euro, iar durata unei călătorii este de aproximativ 45 de minute.

Dacă zborul dumneavoastră este programat să aterizeze în timpul nopții sau preferați o altă metodă de a ajunge în oraș, taxiurile sunt disponibile chiar în fața terminalului. Este recomandat să efectuați rezervări online pentru taxi, astfel încât să vă asigurați că mașina cu care călătoriți este autorizată să preia curse de la aeroport.

Nu în ultimul rând, închirierea unei mașini poate fi o variantă ideală și pentru a explora restul insulei. În funcție de mașina aleasă și de compania de la care alegeți să închiriați, prețurile pot varia între 140 și 330 de euro pe săptămână. Serviciile de car rental disponibile în aeroport aparțin de firmele Avis, Hertz, National, Europcar și Park&Fly.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Palma de Mallorca pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Palma de Mallorca pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Palma de Mallorca, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Palma de Mallorca?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Palma de Mallorca atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Palma de Mallorca

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Palma de Mallorca

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Palma de Mallorca!

Alegeți hotel în Palma de Mallorca