Meniu

Bilete avion Madrid - Căutați bilete de avion spre Madrid

Madrid

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Artă

  Puține orașe afișează un pedigree artistic ca cel al Madridului – tocmai de aceea, mulți iubitori de artă revin periodic aici pentru a admira capodopere ale artiștilor precum Goya, Velasquez, Picasso, Dali și Miro. 

 • Mâncare

  Ridicându-se deasupra criticilor în ceea ce privește bucătăria sa, Madrid s-a tranformat într-unul dintre cele mai bogate capitale culinare ale Europei, îmbrățișând creativitatea și inovația revoluției gastronomice spaniole.

 • Viață de noapte

  Nopțile din Madrid sunt legendare – nu e o surpriză că la 5 dimineața grupuri întregi de oameni stau la intrarea în club, nu la ieșire! 

Madrid

Capitala Spaniei este recunoscută pentru atmosfera plină de energie și artă, și pentru bucătăria excelentă de care vă puteți bucura în barurile de tapas, deschise până târziu în noapte. Datorită ofertelor foarte bune de zbor din România în Madrid, din ce în ce mai mulți români sunt atrași de o călătorie de câteva zile în Madrid, într-un city-break. Biletele de avion spre Madrid pot fi rezervate nu numai primăvara și vara, dar și toamna sau iarna – în aceste perioade, vremea este foarte plăcută și puteți admira mai multe dintre atracțiile locale, în lipsa aglomerației de sezon.

Zborurile directe către Madrid sunt disponibile din mai multe orașe românești. De exemplu, puteți rezerva bilete pentru conexiuni directe din aeroportul București, dar și din aeroporturile din Cluj-Napoca, Sibiu, Craiova sau Timișoara.

Care e costul unui bilet de avion spre Madrid?

În funcție de aeroportul de plecare și de compania aeriană cu care alegeți să zburați, prețurile pot începe de la 25 de euro de persoană, per zbor. Puteți profita de un astfel de preț redus dacă faceți rezervarea în afara sezonului turistic, sau cu mai multe luni înainte de călătoria propriu-zisă. De obicei, cu cât rămâne mai puțin timp înainte de data programată de plecare, cu atât mai ridicat va fi prețul biletelor de avion. De exemplu, cu câteva zile înaintea călătoriei, costurile pot fi chiar de trei ori mai mari decât în mod normal. Zborurile directe spre Madrid operate de TAROM costă aproximativ 230 de euro de persoană, pentru un zbor dus-întors, rezervat cu trei luni înaintea călătoriei.

Un alt aspect de care ar trebui să țineți cont sunt taxele suplimentare (precum taxele de aeroport), care determină ca prețul final să fie mai crescut decât prețul afișat. Pentru a reduce costurile călătoriei, puteți renunța la servicii adiționale (precum asigurare suplimentară de călătorie sau o parte din bagaj), să efectuați check-in-ul online sau mai devreme, sau să optați pentru distribuirea aleatorie a locului în avion, care este gratuită.

Care este cel mai bun moment să cumpărați bilete ieftine spre Madrid?

Cele mai ieftine bilete de avion spre Madrid pot costa, uneori, cu 25 la sută mai puțin decât prețul standard. O astfel de promoție este activă, de obicei, în timpul iernii, în ianuarie. Deși nu vă puteți bucura de vreme caldă, condițiile vor fi suficient de bune să vă bucurați de o plimbare prin oraș. De asemenea, mai puteți rezerva zboruri ieftine spre Madrid pentru lunile februarie sau noiembrie, când temperaturile sunt mai scăzute. Dacă preferați să plătiți un preț mai mare, dar să vă bucurați și de vreme plăcută, puteți rezerva bilete la tarife atractive și în mai, chiar înainte de începutul sezonului turistic.

Biletele de avion spre Madrid au cele mai mari prețuri în mijlocul sezonului de vară, în iulie și august. De altfel, întreaga călătorie va fi mai costisitoare în acest sezon. Prețurile sunt relativ ridicate și în martie și septembrie-octombrie, însă vă recomandăm să verificați ofertele tuturor liniilor aeriene, deoarece este posibil să ofere promoții-fulger.

Cel mai bun moment pentru a rezerva biletele de avion spre Madrid la cel mai accesibil preț este cu două luni înaintea călătoriei. În acest interval de câteva zile, companiile oferă cele mai mici prețuri la biletele de avion. Ora și ziua în care efectuați rezervările au, de asemenea, un impact foarte mare asupra costului final. Cele mai potrivite zile în care să faceți rezervarea sunt marți, miercuri și joi, în intervalul orar 9 – 13. Pe de altă parte, ofertele afișate la miezul nopții, sunt cele mai scumpe.

Cum puteți reduce prețul unui bilet de avion spre Madrid?

Există mai multe moduri prin care să vă rezervați bilete de avion spre Madrid la prețuri atractive. O idee des folosită este să folosiți un website de comparare a ofertelor de zbor, precum eSky. Aici puteți găsi cu ușurință informații despre toate zborurile disponibile din România spre Madrid și din Madrid spre România. Datorită motorului de căutare de zboruri eSky, puteți filtra și sorta rezultatele în funcție de preț, de numprul de escale, de aeroportul de plecare sau sosire și de timpul total de călătorie. Pentru a folosi motorul de căutare de zboruri eSky trebuie să completați câmpurile cu datele de călătorie (locul de plecare și cel de destinație, datele în care doriți să efectuați călătoria și numărul de pasageri), apoi să selectați butonul de căutare. După câteva secunde, veți avea acces la cele mai actualizate oferte.

Dacă datele de călătorie spre Madrid nu sunt fixe, puteți alege ofertele last-minute. Biletele de avion spre Madrid din aceste ofertele pot fi chiar cu 50 la sută mai ieftine decât în mod normal. Această metodă este, totuși, riscantă, deoarece nu toate companiile aeriene practică astfel de promoții sau acestea se pot epuiza rapid. Mai mult, o parte din companii măresc prețurile pentru ultimele bilete rămase, în special pe rutele intens circulate, deoarece clienții care decid în ultimul moment că vor biletele respective sunt dispuși să plătească un preț mai mare pentru ele.

Ce companii aeriene zboară din România în Madrid?

Zborurile directe în Madrid din capitala României sunt oferite de patru companii aeriene: Blue Air, Ryanair, TAROM și Wizz Air. De asemenea, Iberia Express efectuează curse sezoniere cu plecare din București-Otopeni.

Pentru celelalte orașe din România, conexiunile sunt asigurate de Wizz Air pe rutele Cluj-Napoca – Madrid, Craiova – Madrid, Sibiu – Madrid și Timișoara – Madrid.

Care sunt aeroporturile din Madrid?

Capitala spaniolă este deservită de un singur aeroport internațional, Aeroportul Adolfo Suárez Madrid-Barajas. Acesta este unul dintre cele mai aglomerate de pe continent, aici operând zilnic 76 de companii aeriene și fiind tranzitat anual de peste 50 de milioane de pasageri. Aeroportul din Madrid are patru terminale și este unul dintre cele mai întinse aeroporturi.

Aeroportul din Madrid este localizat în districtul Barajas, la aproximativ 13 kilometri distanță de centrul orașului. Deși distanța este relativ mică, vă rugăm să țineți cont că datorită aglomerației și dimensiunii aeroportului, este mai util să ajungeți acolo din timp. În centrul orașului puteți să ajungeți cu metroul, autobuzul sau cu trenul. De asemenea, în aeroport veți găsi și servicii de taxi și de închirieri de mașini. În cazul în care vreți să călătoriți cu autobuzul, acestea au plecări la fiecare 5-10 minute, de la Terminalul 4.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Madrid pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Madrid pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Madrid, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Madrid?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Madrid atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Madrid

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Madrid

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Madrid!

Alegeți hotel în Madrid