Meniu

Bilete avion Valencia - Căutați bilete de avion spre Valencia

Valencia

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Muzee

  Puteți alege dintre 34 de muzee – noi vă recomandăm să descoperiți Valencia secolului 18 în Muzeul de Ceramică, să explorați Muzeul Mătăsii, dar și să vă lăsați uimiți de puterea tehnologiei la Muzeul de Știință.

 • Plaje

  Zona de coastă este una dintre cele mai importante atracții ale orașului, nu doar datorită evenimentelor care au loc aici, dar și datorită clădirilor unice, a magazinelor, a parcului de copii și a restaurantelor care oferă priveliști incredibile. 

 • Schimbul de mătase

  Lăsați-vă cufundați într-una dintre cele mai mari piețe europene – Mercado Central – veți descoperi una dintre cele mai iconice exemple de arhitectură gotică din Europa, Lonja de la Seda (protejată de UNESCO).

Către ce aeroporturi puteți zbura în Valencia?

Orașul de pe coasta estică a Spaniei este deservit de Aeroportul Internațional Valencia (cod IATA: VLC), cunoscut și ca Aeroportul Manises. Cu un tranzit de aproape 8 milioane de pasageri, acesta este unul dintre cele mai aglomerate din țară și al doilea cel mai important din regiune, surclasat de Aeroportul Alicante-Elche.

Aeroportul Manises este unul din punctele principale pentru companiile aeriene Air Nostrum și Ryanair, cea din urmă oferind cele mai multe conexiuni directe cu alte destinații europene și nord-africane. Deși aeroportul constă într-un terminal și o pistă folosită și pentru decolări, și pentru aterizări, au fost efectuate peste 75.000 de zboruri în 2018.

Din România puteți rezerva curse directe spre Valencia din aeroporturile București-Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara.

Cum găsiți cea mai bună ofertă de zbor spre Valencia?

Când comparați prețurile biletelor de avion spre Valencia, vă recomandăm să țineți cont de mai multe aspecte. De exemplu, dacă preferați vacanțele prelungite, puteți căuta și printre zborurile cu escală. Astfel, puteți găsi oferte mai avantajoase decât cursele directe sau, în cazul în care escala este mai lungă, puteți vizita încă un oraș fără să plătiți suplimentar.

Un alt aspect de care merită să țineți cont sunt serviciile suplimentare din timpul zborului. În cazul în care doriți să călătoriți cu bagaj de cală, un bilet de avion de la o companie de linie se poate dovedi mai ieftin decât prețul plătit separat pentru bilet și bagaj, la o companie low-cost.

Pentru a profita de cele mai bune prețuri la biletele de avion spre Valencia – sau orice altă destinație din lume – accesați pagina Oferte de pe website-ul nostru. Promoțiile afișate sunt disponibile în număr limitat, așadar vă recomandăm să le rezervați în cel mai scurt timp, înainte să se epuizeze.

Când cumpărați biletele de avion spre Valencia la cel mai bun preț?

Dacă doriți să rezervați bilete de avion la un preț bun, cel mai indicat este să faceți rezervarea cu aproximativ două sau trei luni înainte de călătorie. În această perioadă, unele companii aeriene oferă prețuri promoționale pentru o parte din locurile rămase disponibile. Totuși, cu cât faceți mai devreme rezervările, cu atât mai mari sunt șansele ca prețurile să fie mai reduse.

În cazul în care vreți să călătoriți în Valencia pe durata verii, în timpul sezonului turistic, cu siguranță prețurile vor fi mai crescute decât în mod normal. Dacă datele de călătorie nu sunt flexibile, atunci vă recomandăm să faceți rezervarea biletelor de avion cu aproximativ șase luni înainte de zbor.

Un alt lucru de care puteți ține cont când cumpărați biletele de avion spre Valencia este momentul rezervării. Dacă navigați printre oferte în timpul serii sau în weekend, prețurile afișate vor fi mai mari, deoarece traficul de căutări din acest interval este, de asemenea mai mare. Pentru cele mai bune prețuri, rezervați biletele dimineața devreme, când numărul de căutări de bilete de avion este mult mai redus, iar prețurile vor fi la fel.

Dacă doriți să fiți la curent cu cele mai mici prețuri disponibile pentru biletele de avion spre Valencia, vă puteți înscrie la un newsletter personalizat. Introduceți aeroportul de plecare și Valencia ca aeroport de sosire, apoi setați un preț maxim pe care doriți să îl plătiți. Când oferta căutată de dumneavoastră devine disponibilă, veți fi anunțat printr-un mesaj.

Cum ajungeți din aeroport în oraș?

Deoarece distanța dintre aeroport și oraș este una relativ redusă (numai 8 kilometri), accesul către oraș se face foarte rapid. Puteți ajunge în Valencia cu metroul, călătoria durând 15 minute până în centrul orașului, 20 de minute până la gară și 30 de minute până la port.

De asemenea, linia de autobuz 150 leagă aeroportul de centrul orașului. Dacă vi se pare mai convenabil să închiriați o mașină pe durata vacanței în Valencia, puteți alege între mai multe companii. În aeroport veți găsi birouri de la Avis, Enterprise, Europcar, Sixt, Hertz și Goldcar.

De asemenea, în afara terminalului sunt staționate taxiuri care preiau clienți. Companiile partenere cu aeroportul sunt Radio Taxi Manises, Radio Taxi Valencia, Taxco, Taxis de Valencia și Taxi Valencia. 

Ce companii aeriene oferă curse directe spre aeroportul din Valencia?

Peste 25 de companii de linie și low-cost operează zboruri din diferite orașe europene sau nord-africane către Valencia. Printre cele mai cunoscute se numără Iberia Regional, British Airways, Eurowings sau Swiss International Air Lines.

Din România, cursele directe către Valencia sunt oferite de trei companii aeriene: Blue Air și TAROM, pe ruta București-Otopeni – Valencia, și Wizz Air pe rutele Cluj-Napoca – Valencia, Timișoara – Valencia și București-Otopeni – Valencia.

Cum comparați ofertele de zbor spre Valencia?

Dacă ați comparat vreodată individual ofertele de zbor ale fiecărei companii aeriene, știți cât de obositor poate fi acest proces. Nu numai că este nevoie să introduceți aceleași date de călătorie și preferințe de zbor pe mai multe website-uri, dar există și riscul de a rata anumite promoții. Din fericire, datorită inovației tehnologice, compararea ofertelor de zbor este mult mai simplă.

Folosind un motor de căutare de zboruri veți accesa, în numai câteva secunde, ofertele a câteva sute companii aeriene, atât de linie, cât și low-cost. Astfel, este mult mai simplu să găsiți biletele de avion cele mai potrivite pentru confortul și bugetul dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să completați aeroportul de plecare și să setați Aeroportul Valencia pentru sosire, să selectați perioada de călătorie și tipul de bilete pe care doriți să le achiziționați. Apoi, sistemul va căuta și va afișa cele mai relevante rezultate pentru criteriile pe care le-ați completat, în funcție de prețul acestora.

Cum reduceți costurile de călătorie?

Dacă doriți să reduceți costurile pentru biletele de avion în Valencia, există câteva lucruri pe care ar trebui să le aveți în vedere. De exemplu, zborurile cu escală se pot dovedi uneori mai avantajoase decât cursele directe. Deși timpul total de zbor este mai mare, merită să verificați și aceste oferte.

De asemenea, cu o simplă reevaluare a conținutului bagajelor, puteți renunța la taxele suplimentare pentru bagajul de cală. Dacă doriți să aduceți cu dumneavoastră articole nepermise în bagajul de mână, verificați dacă nu este mai convenabil să le cumpărați de la destinație.

Dacă aveți flexibilitate în planificarea zborului, un alt mod de a economisi bani este să rezervați bilete pentru zboruri în timpul săptămânii. Deoarece majoritatea călătorilor aleg zboruri de weekend, prețul biletelor pentru aceste curse va fi mai crescut. Același principiu poate fi aplicat și curselor efectuate de dimineață, comparativ cu cele din timpul zilei sau seara. Interesul față de zborurile cu decolare programată în intervalul 04:00 – 09:00 este mai scăzut decât pentru cele programate să decoleze în intervalul 16:00 – 21:00, iar uneori diferența de preț poate să fie foarte avantajoasă, chiar și pentru zborurile efectuate în aceeași zi.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Valencia pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Valencia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Valencia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Valencia?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Valencia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Valencia

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Valencia

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Valencia!

Alegeți hotel în Valencia