Meniu

Bilete avion Zaragoza - Căutați bilete de avion spre Zaragoza

Arată filtrele

Zaragoza

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Drumurile tobei

  În Zaragoza, Paștele este o desfătare. În Vinerea Mare, veți admira “drumuri ale tobelor”, acestea fiind niște procesiuni de-a dreptul spectaculoase. Vă va atrage atenția și o interpretare dramatică a înmormântării lui Hristos. 

 • O plimbare romantică

  Seara, treceți pe Podul de Piatră - frumos iluminat, cu cele șapte arcade ale sale construite în stil gotic, oferă o priveliște a întregului oraș care vă va tăia răsuflarea, cu siguranță.

 • Aurul negru al Aragonului

  Natura a înzestrat Aragonul cu o climă aspră și soluri nefertile, greu de cultivat, dar a binecuvântat regiunea cu trufe. Ele cresc aici din abundență, iar localnicii le-au numit aurul negru al Aragonului.

Zaragoza

Bilete ieftine de avion către Zaragoza

Deoarece cursele directe din România către Zaragoza sunt operate de companii aeriene low-cost, rezervarea unor bilete de avion ieftine către Zaragoza nu ar trebui să fie dificilă.

Dacă încă nu ați găsit cele mai avantajoase bilete de avion către Zaragoza, există câteva modalități prin care puteți rezerva rapid și simplu oferte de zbor la prețuri convenabile. Prima dată este important să luați în considerare, pe lângă prețul călătoriei, dacă doriți să beneficiați de anumite servicii suplimentare precum bagaj de cală, îmbarcare prioritară sau mese pe parcursul zborului. Unele companii aeriene includ aceste servicii în prețul biletului de avion, așadar poate fi mai avantajos să rezervați un astfel de bilet decât să rezervați fiecare serviciu individual.

O altă modalitate de a găsi bilete ieftine de avion către Zaragoza, dar și către alte destinații, este să optați pentru zborurile cu escală. Nu numai că puteți economisi bani pe biletele de avion, dar puteți vizita și un oraș nou, dacă escala este suficient de lungă.

Rezervați oferta ideală de zbor către Zaragoza

După ce ați stabilit care sunt toate condițiile de călătorie de care doriți să beneficiați, este mult mai ușor să comparați ofertele de zbor. Totuși, căutarea individuală a tuturor ofertelor disponibile poate să necesite prea mult timp și există posibilitatea de a omite unele dintre acestea. Pentru a simplifica procesul de comparare și rezervare a ofertei ideale de zbor am creat motorul de căutare de zboruri eSky.

Acesta analizează ofertele a peste 950 de companii aeriene low-cost, de linie și charter, și afișează, în numai câteva secunde, cele mai potrivite rezultate pentru căutarea dumneavoastră. În plus, meniul de filtre vă ajută să alegeți biletele de avion dorite în funcție de compania aeriană cu care doriți să călătoriți, de numărul de escale sau de ora la care zborul este programat să decoleze sau să aterizeze.

Pentru a folosi acest motor de căutare trebuie să selectați aeroporturile de plecare și sosire – de data aceasta, Zaragoza – și să alegeți intervalul în care doriți să călătoriți. Indiferent de dispozitivul de pe care accesați motorul de căutare de zboruri eSky, rezultatele sunt întotdeauna cele mai potrivite pentru căutarea dumneavoastră.

Companii aeriene care oferă curse către Aeroportul Zaragoza

Aeroportul din Zaragoza este folosit în special de către companii aeriene low-cost și regionale, destinațiile fiind în general orașe din Spania, Franța, Italia și România. Cele două aeroporturi românești care oferă legături directe cu Zaragoza sunt Aeroportul Internațional Henri Coandă-Otopeni și Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, cursele fiind operate de Wizz Air cu o frecvență de două sau trei zboruri pe săptămână.

Dacă zborul dumneavoastră este programat de pe alt aeroport, puteți alege să călătoriți către Zaragoza cu companiile aeriene low-cost Ryanair, Vueling sau Volotea, cu compania de linie Air Europa sau cu operatorii regionali Binter Canarias și Air Nostrum. 

Oferte avantajoase de zbor către Zaragoza

Dacă sunteți întotdeauna în căutare de o destinație nouă de explorat într-un city break sau datele călătoriei dumneavoastră sunt flexibile, puteți consulta promoțiile afișate pe pagina Oferte de pe website-ul eSky. În funcție de destinația aleasă și de perioada călătoriei, puteți rezerva bilete de avion începând de la 15 euro sau chiar mai puțin.

De asemenea, puteți accesa oferte exclusive prin intermediul newsletter-ului personalizat eSky. Promoțiile din newsletter nu sunt disponibile pe website-ul nostru, iar reducerile pot ajunge până la 40%.

Prețul unui bilet de avion spre Zaragoza

Când rezervați un bilet de avion spre Zaragoza sau orice altă destinație din lume este necesar să țineți cont de câteva aspecte care influențează costurile de călătorie. Momentul în care efectuați rezervarea biletelor, sezonul în care are loc călătoria, compania aeriană și aeroportul din care alegeți să zburați, toate acestea și multe altele determină tariful final al biletelor de avion.

Este normal ca în timpul sezoanelor turistice, în lunile decembrie – februarie și iulie – august, prețurile biletelor de avion, dar și al cazărilor disponibile, să fie mai crescut. De exemplu, un zbor pe ruta Cluj-Napoca – Zaragoza efectuat în decembrie costă între 130 și 500 de lei, în timp ce zborul din București-Otopeni către Zaragoza costă între 160 și 900 de lei. Aceste estimări sunt valabile pentru rezervarea efectuată cu aproximativ trei luni în avans. Pe măsură ce data călătoriei se apropie, prețul biletelor de avion crește considerabil.

Pentru luna ianuarie, cel mai mic preț pentru un bilet de avion spre Zaragoza este 330 de lei, ajungând și până la 1000 de lei, atât din București, cât și din Cluj-Napoca.

Tarifele biletelor de avion pentru zborurile efectuate din București în afara sezoanelor turistice variază între 160 și 750 de lei, cumpărate cu opt săptămâni până la o săptămână în avans. Pentru cursele din Cluj-Napoca, prețul mediu este de 350 de lei, însă cel mai mic preț începe de la 130 de lei.

Modalități de a reduce costurile biletelor de avion către Zaragoza

Dacă biletele pe care le doriți depășesc bugetul pe care doriți să îl alocați, puteți reduce costurile de călătorie prin câteva metode simple. De exemplu, dacă datele de călătorie sunt flexibile, puteți folosi calendarul de prețuri disponibil în lista de rezultate afișate de motorul de căutare de zboruri eSky. Acesta afișează cele mai bune prețuri pentru zilele selectate de dumneavoastră, dar și pentru un interval de trei zile în avans și trei zile după aceste date.

Deoarece prețul biletelor fluctează de la o zi la alta, este posibil să găsiți diferențe considerabile de preț pentru biletele de avion pe aceeași rută.

De asemenea, puteți rezerva oferte avantajoase de zbor și evitând intervalele în care majoritatea călătorilor își programează vacanțele, cum ar fi week-end-urile și serile. Deoarece traficul de căutari de zboruri este crescut și prețul ofertelor afișate va fi mai mare. În schimb, este posibil să găsiți bilete de avion la prețuri convenabile dimineața devreme, în timpul săptămânii.

Cea mai bună perioadă pentru a rezerva biletele de avion spre Zaragoza

Pentru călătoriile deja stabilite, ale căror date de zbor nu pot fi modificate, cel mai bun moment pentru a efectua rezervarea este cu cel puțin opt săptămâni în avans. Biletele rezervate în ultima luna înainte de călătorie pot fi de două ori mai costisitoare decât cele cumpărate mai devreme. În schimb, dacă datele de călătorie sunt flexibile, va fi mai ușor să găsiți oferte avantajoase de zbor și pentru ultima lună.

În ceea ce privește zborurile programate în timpul sezoanelor turistice, este indicat să vă rezervați biletele cu cel puțin patru sau șase luni în avans. Deși uneori există și oferte de tip last-minute pentru sărbătorile de iarnă sau alte perioade, nu este recomandat să vă bazați pe acestea. În mod normal, companiile aeriene tind să crească prețurile în aceste luni deoarece și interesul călătorilor față de aceste curse este mai crescut.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Zaragoza pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Zaragoza pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Zaragoza, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Zaragoza?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Zaragoza atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Zaragoza

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Zaragoza

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Zaragoza!

Alegeți hotel în Zaragoza