Meniu

Bilete avion Barcelona - Căutați bilete de avion spre Barcelona

Barcelona

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Arhitectura

  Barcelona uimește prin arhitectura sa impresionantă, mai ales datorită lucrărilor lui Antonio Gaudi. Nu ratați Sagrada Familia, La Pedrera, Casa Batllo și Parcul Guell, Catedrala Gotică sau Biserica Santa Maria del Mar.

 • Plaje

  Barcelona se bucură de o plajă destul de mare, aceasta întinzându-te pe câțiva km. Luați-vă prietenii, ceva rece de băut și mergeți la o sesiune de relaxare – cea mai cunoscută porțiune este Barceloneta!

 • Viață de noapte

  Pe timp de vară, viața de noapte devine chiar și mai activă decât în alte sezoane, aceasta fiind și perioada când au loc cele mai multe petreceri pe plajă, difuzări de filme în aer liber sau concerte. 

Când e cel mai bun moment pentru a cumpăra biletele de avion?

Faptul că prețul biletelor de avion se modifică destul de des e un lucru bine cunoscut. Tarifele depind de mai mulți factori, cum ar fi interesul față de ruta selectată într-un interval anume. Cu cât zborul selectat este mai solicitat – de exemplu din România în Barcelona – cu atât mai mici sunt șansele ca prețurile biletelor să scadă sub un anumite prag. De obicei, biletele sunt mai ieftine când interesul față de rută este mai scăzut.

Un alt factor care contează este data plecării. De exemplu, dacă doriți să mergeți în vacanță în Spania în timpul sezonului, așa cum preferă majoritatea turiștilor, prețul biletelor va fi destul de crescut. În acest caz, vă recomandăm să vă programați călătoria pentru începutul sau sfârșitul sezonului sau poate chiar să o amânați până în extra sezon, toamna sau primăvara.

Dacă doriți să fiți la curent cu ultimele informații despre zboruri, cele mai bune oferte și prețuri pentru biletele de avion, abonați-vă la newsletter-ul personalizat. Acolo, puteți selecta prețul maxim pe care sunteți dispuși să îl plătiți, apoi alegeți ruta. Când prețurile biletelor de avion spre Barcelona vor atinge pragul selectat de dumneavoastră veți primi un mesaj. O astfel de opțiune vă este pusă la dispoziție de către eSky. Totuși, primirea mesajului nu garantează disponibilitatea ofertei pe termen nelimitat, așa că vă recomandăm să faceți rezervarea cât de repede posibil.

Comparați cele mai bune oferte de zbor spre Barcelona

Dacă ați căutat vreodată zboruri ieftine online, știți cât de dificil sau frustrant poate fi să verificați ofertele fiecărei companii în parte. Când căutați zboruri ieftine spre Barcelona – sau orice altă destinație – trebuie să introduceți datele personale pe website-ul fiecărei companii aeriene. Totuși, compararea celor mai bune oferte de zbor spre Barcelona, sau orice altă destinație din lume, poate fi mult mai simplă.

Spre deosebire de website-urile companiilor aeriene, motorul de căutare de zboruri eSky afișează într-un singur loc toate zborurile ieftine spre Barcelona, oferite atât de companiile aeriene low-cost, cât și de cele de linie. De obicei, dacă veți compara prețurile biletelor spre Barcelona, veți vedea că cele mai bune promoții sunt oferite de Blue Air și WizzAir. Totuși, nu este exclus ca unele companii de linie, precum TAROM, să ofere zboruri ieftine spre Barcelona. Așadar, merită să comparați toate ofertele, întrucât, uneori, prețul bagajului de cală este inclus în prețul biletului de avion.

Cum puteți găsi cele mai avantajoase zboruri spre Barcelona?

Pentru a găsi zboruri ieftine spre Barcelona, vă recomandăm să folosiți instrumentele de planificare online, precum motoarele de căutare de zboruri. Puteți găsi cu ușurință zboruri la prețuri avantajoase spre Barcelona-El Prat pe eSky. Zborurile ieftine din România spre Barcelona sunt oferite de mai multe companii aeriene, care operează pe diferite rute. De exemplu, Blue Air și Wizz Air operează zboruri din București spre Barcelona-El Prat. În plus, Wizz Air asigură conexiuni și din Cluj-Napoca în Barcelona-El Prat, respectiv din Timișoara în Barcelona-El Prat.

Folosind motorul de căutare de zboruri eSky, puteți găsi zboruri ieftine și către Barcelona-Girona. Acest aeroport este relativ mic, dar destul de folosit de către companiile aeriene low-cost și de tip charter. Acestea din urmă oferă zboruri ieftine și către Barcelona.

Puteți folosi motorul de căutare eSky pe computer, tabletă și pe telefonul mobil. O altă opțiune pe care o aveți este să descărcați aplicația gratuită eSky. Acesta este cel mai simplu mod prin care să căutați zboruri ieftine spre Barcelona și alte orașe din Spania.

Oferte avantajoase de zbor în Barcelona

În ciuda aparențelor, veți găsi bilete ieftine de avion spre Barcelona nu numai de la companiile low-cost. Puteți ajunge cu ușurință din Polonia în Barcelona pentru 20-35 de euro – sau chiar mai puțin – dar e nevoie de răbdare și de verificarea prețurilor biletelor în mod constant.

Atât Blue Air, cât și Wizz Air sau TAROM oferă zboruri ieftine spre Barcelona. Mai mult, conexiunile directe spre Barcelona sunt asigurate la prețuri competitive de către TAROM. În funcție de tipul de bilet achiziționat, bagajul de cală poate fi inclus în prețul biletului. Așadar, înainte să rezervați biletele, comparați toate ofertele de zbor spre Barcelona, întrucât este posibil să beneficiați gratuit de bagaj de cală sau de gustări în timpul zborului, pentru același preț plătit.

Totuși, dacă sunteți interesați de cele mai avantajoase tarife la zborurile spre Barcelona, vizitați meniul Oferte de pe site – aici veți găsi cele mai bune oferte nu numai la zborurile spre Barcelona, dar și către alte orașe. De obicei, aici sunt afișate ultimele bilete disponibile la cel mai mic preț, așadar merită să le rezervați în avans.

Cele mai cunoscute companii aeriene care efectuează zboruri în Barcelona

Cel mai important aeroport din Barcelona este El Prat, unul dintre cele mai vechi din Spania și din întreaga Europă. Aici operează câteva zeci de companii aeriene, care pun la dispoziție zboruri în mai multe destinații din lume. Blue Air, Wizz Air și TAROM sunt printre cele mai cunoscute companii aeriene care oferă zboruri din România în Barcelona.

Totuși, aceasta nu este o listă completă a companiilor aeriene cunoscute care zboară în Barcelona din orașele europene. De asemenea, Aer Lingus, Air France, Czech Airlines și easyJet sunt printre cele mai importante companii care operează zboruri în și din Barcelona.

De asemenea, puteți ajunge cu ușurință în Barcelona din țări non-europene. Companii precum American Airlines, Emirates, TAM sau Singapore Airlines asigură conexiuni în toate colțurile lumii.

Aeroporturile din Barcelona

Barcelona este deservită de trei aeroporturi. Aeroportul principal din Barcelona, Barcelona-El Prat, a fost construit în 1918, având codul IATA BCN. Acesta este situat la 10 kilometri de centrul orașului. Pe el operează atât companii aeriene low-cost, cât și de linie.

Pentru a ajunge în Barcelona, puteți rezerva un zbor și spre aeroportul Barcelona-Girona (cod IATA: GRO). Pe acest aeroport operează, de obicei, companiile aeriene low-cost și de tip charter.

Cel de-al treilea aeroport, Barcelona-Reus este localizat la 90 de kilometri de centrul orașului și este folosit în special în timpul sezonului turistic de vară. De exemplu, compania aeriană low-cost Ryanair operează curse în mod regulat spre aeroportul Barcelona-Reus.

Cum ajungeți din aeroportul principal în oraș?

Barcelona-El Prat, aeroportul principal din Barcelona este la o distanță foarte mică de centrul orașului – numai 10 kilometri. În funcție de trafic, o cursă până în oraș va dura aproximativ 20 sau 30 de minute. În cazul în care închiriați o mașină, mergeți pe autostrada C3 în direcția est, și veți ajunge în oraș.

De asemenea, puteți ajunge în centrul orașului folosind transportul în comun. Pasagerii care ajung la terminalul T1 trebuie să ia un autobuz până la terminalul 2B, unde vor găsi gara aeroportului. Linia numărul 2 circulă la un interval de 30 de minute și asigură accesul la stațiile de metrou, de unde pasagerii pot ajunge oriunde în oraș.

Aeroportul este, de asemenea, deservit și de companii private de autobuze și de taxi.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Barcelona pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Barcelona pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Barcelona, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Barcelona?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Barcelona atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Barcelona

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Barcelona

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Barcelona!

Alegeți hotel în Barcelona