Meniu

Căutați bilete de avion Statele Unite ale Americii - spre Statele Unite ale Americii

Statele Unite ale Americii

 • New York
 • San Francisco
 • Atlanta
 • Chicago
 • Miami
 • Phoenix
 • Washington
 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-5 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • Ce nu trebuie să ratați

  1. O bălăceală în piscina Astoria (priveliște către podurile Hell Gate și R.F. Kennedy inclusă!) 2. O plimbare pe podul Brooklyn 3. O zi în parcul de distracții din Coney Island (mai ales pentru Parada Sirenelor, Aquarium și Roata Minune)! 

 • Experiență multiculturală

  Pentru diversitate, vizitați KoreaTown pe timp de seară și gustați o supă de coadă de vacă sau un pui prăjit Bonchon (la Gahm Mi Oak). Apoi a doua zi, faceți o plimbare pe Fifth Avenue și vedeți cum arată luxul la el acasă!

 • Orașul care nu doarme niciodată

  Viața de noapte este ridicată la rang de artă – cu siguranță nu aveți cum să vă plictisiți, mai ales că noi localuri apar în fiecare zi! Noi recomandăm clubul Pacha (aproape de râul Hudson) – cu peste 2700 m2, clubul e întins pe 4 etaje!

New York

Am avea nevoie de mii de pagini ca să acoperim tot ce trebuie vizitat în New York – fără îndoială, sunt necesare și luni întregi pentru a explora acest oraș-minune! Locație principală pentru turnarea blockbusterelor, New York-ul a devenit și  o imagine iconică pentru tot ceea ce înseamnă cultura americană, motiv pentru care este și o destinație de top pentru vizitatori din întreaga lume. Times Square, Empire State Building, Podul Brooklyn, Statuia Libertății, Grand Central Station, Central Park – sunt doar câteva dintre simbolurile orașului. Ce mai recomandăm pe lângă acestea?

 1. Muzeul Metropolitan – aici puteți admira opere de artă acoperind peste 5000 de ani din istoria întregii lumi, așa că luați-vă o zi numai pentru asta! Taxa sugerată de intrare este 25$, însă puteți plăti cât doriți. Ca sfat, alegeți să mergeți vinerea sau sâmbăta, când este deschis până la 21.00. Iar dacă îl vizitați vara, mergeți neapărat pe acoperiș la Roof Garden Cafe și Martini Bar (ajungeți cu liftul din secțiunea de sculptură europeană) – puteți comanda un cocktail delicios și să admirați Central Park de la înălțime.
 2. Luați feribotul spre Staten Island și bucurați-vă de priveliște!
 3. High Line – din Meatpacking District până pe Str West 34, veți descoperi cum o fostă șină pentru trenuri de marfă a fost transformată într-un parc îmbogățit cu alei, zone de picnic și spații verzi!
 4. Admirați Muzeul Guggenheim – chiar dacă nu intrați, trebuie să vedeți această bijuterie arhitecturală a secolului! 
Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Statele Unite ale Americii pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Statele Unite ale Americii pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Statele Unite ale Americii, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Statele Unite ale Americii?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Statele Unite ale Americii atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Statele Unite ale Americii