Meniu

București Washington - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Washington

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-5 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • Scările din “Exorcistul”

  În Georgetown, veți găsi scări din anul 1895 care au apărut în scenele filmului “Exorcistul”. Un preot, Damien Karras, a murit căzând aici.

 • Asasinatul de la teatru

  Situat la numărul 511, pe Strada 10, Teatrul Ford a fost deschis publicului larg în anul 1863. Doi ani mai târziu, Abraham Lincoln a fost asasinat aici. Teatrul încă găzduiește piese chiar și în ziua de azi.

 • 125 de milioane de expoziții

  La Muzeul de Istorie Naturală, construit în 1910, găsiți 125 de milioane de expoziții – specii de animale, plante, fosile, minerale, roci, meteoriți și chiar artefacte culturale omenești.

   

De ce merită să vizitați Washington?

Washington D.C. a fost construit de la zero cu o bază slab dezvoltată la început (un exemplu îl constituie amplasarea străzilor, inspirată de epoca barocă, dovadă stând bulevardele largi). O lege a fost instituită odată cu apariția primilor zgârie-nori: o clădire nu poate fi mai înaltă de 6 metri plus lățimea străzii din apropiere, orașul căpătând astfel astăzi o panoramă amplă și armonioasă.  
Dacă alegeți să vă faceți o vacanță la Washington, trebuie neapărat să vizitați Casa Albă, Catedrala Națională în stil neogotic (a durat 83 de ani finalizarea acesteia), monumentul Jefferson, Capitoliul (locul unde se află Parlamentul American), monumentul lui Lincoln și Memorialul Veteranilor din Vietnam.
Vă puteți îndrepta la pas către Strada East Capitol, care încadrează parcul Lincoln. 
Când vine vorba de cultura culinară, Statele Unite au la bază un mix de bucătării tradiționale, iar Washington nu face notă discordantă. Trebuie să încercați neapărat un hot-dog vândut de una dintre rulotele ambulante de pe străzile orașului, dar și hamburgerii serviți cu sos picant în localul Ben’s Chili Bowl. Veți degusta vafe și clătite la Lincoln’s Waffle Shop, iar dacă vreți să încercați bucătăria indiană, încercați Rasika de pe strada 633 D. Vacanța nu va fi completă fără o cină romantică în stil american la Restaurantul 1789 din Georgetown –  ambientul, mobilierul vechi, mesele minunat întinse și mâncărurile delicioase sunt de neratat!

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Washington pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Washington pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Washington, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Washington?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Washington atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Washington

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Washington

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Washington!

Alegeți hotel în Washington