Meniu

Bilete avion Phoenix - Căutați bilete de avion spre Phoenix

Arată filtrele

Phoenix

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC -7
  Valută: Dolar american (USD)

 • Clima subtropicală

  Dacă alegeți vara în Phoenix trebuie să fiți iubitori ai temperaturilor ridicate, pentru că acestea nu coboară sub 38 de grade Celsius, în unele zile atingând ușor chiar și 43 de grade la umbră. Recordul a fost în anul 1990 – 50 de grade Celsius.

 • 33 Phoenix Points of Pride (Cele 33 de dovezi ale mândriei locale)

  Această denumire aparent misterioasă face referire la atracțiile civilizației americane din zonă, precum muzee, structuri ridicate de om, dar și resorturi naturale.

 • Copaci... de piatră

  În piața din fața Capitoliului din Phoenix, pe o pajiste întinsă, cu vegetație diversificată, veți putea observa niște roci... cu forme discrete. Dacă vă veți apropia, însă, de ele, veți descoperi niște... arbori!

De ce merită să vizitați Phoenix?

Orașul ridicat în a doua jumătate a secolului 20 într-o zonă aridă, nu departe de Râul Salt, capitală a Statului Arizona, Phoenix este iubit de turiști atunci când vine vorba de un city-break. Numele său a fost schimbat de câteva ori până când într-un final, un lord american a propus la mijloc de secol 19 numele Phoenix, simbolizând renașterea centrului urban din cenușa civilizațiilor apuse. Vă sfătuim să alegeți luna februarie pentru o vacanță în Phoenix. Atunci se desfășoară Festivalul Indian de Dansuri Hoop, care la prima vedere pare o competiție între dansatori pe ritmuri de tobe și hula-hoop, americanii defilând în costume tradiționale populare. Ceea ce atrage însă atenția este faptul că dansatorii nu rotesc cercurile de hula-hoop pe șolduri, așa cum v-ați aștepta să o facă, ci se încurcă în ele, mici și mari, pentru ca mai târziu să reușească să iasă din fiecare dintre ele pe rând. Fiecare astfel de reprezentație este unică și încântă prin spectaculozitate. De-a lungul timpului, datorită învecinării cu Mexicul, Phoenix a adoptat arta culinară a locurilor. În ultimii ani, însă, datorită turiștilor și rezidenților străini care au decis să se stabilească în zonă aducând cu sine și tradițiile culinare, gusturile localnicilor s-au schimbat și ele. O gamă variată de preparate vă așteaptă în orașul american, un mix de bucătărie chinezească și mexicană, de care vă puteți bucura, spre exemplu la un local denumit Chino Bandido, aflat pe 15414 North 19th Avenue.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Phoenix pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Phoenix pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Phoenix, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Phoenix?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Phoenix atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Phoenix

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Phoenix

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Phoenix!

Alegeți hotel în Phoenix