Meniu

Bilete avion Boston - Căutați bilete de avion spre Boston

Arată filtrele

Boston

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-5 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • De neratat

  Piața Quincy este un loc fabulos, mai ales pentru gurmanzi! Găsiți mâncăruri care mai de care (se oferă și mostre pentru pofticioși) – iar rulourile cu homar sunt de încercat! Obligatoriu!

 • Raiul berii

  Este cu siguranță Harpoon Brewery & Beer Hall! Pe lângă faptul că puteți alege dintre sute de tipuri de bere din întreaga lume, covrigeii sunt mai mult decât delicioși! În plus, puteți beneficia și de un tur al fabricii de bere deschise încă din ‘87! 

 • Locuri uitate de localnici

  Cu siguranță, unul dintre ele este Fortul Independenței – un grandios bastion construit în 1850 în Castle Island. Îl găsiți în zona de sud a Bostonului, la ocean – este un loc pentru admirat priveliști deosebite, dar și pentru savurat un picnic ad-hoc!

Boston

Unul dintre principalele orașe ale SUA, Boston-ul ne ispitește înainte de toate cu Parcul Fenmark – un fel de loc sacru pentru iubitorii de baseball! Așadar, dacă vreți să gustați din cultura americană, trebuie să treceți pe aici! Încă din 1912, echipa Red Sox a jucat acasă pe acest teren, așadar înțelegem de unde vine încărcătura istorică (dar și emoțională!) a locului. Ce veți aprecia cu siguranță este peretele din stânga terenului, înalt de 11 m, cunoscut sub numele de Monstrul Verde.

Dacă aveți mai multe zile pentru vizitat, vă recomandăm și următoarele atracții:

 1. Grădina Publică – un fel de Central Park la scară mai mică, aceasta este locul perfect pentru relaxare. În plus, puteți admira copaci din diverse habitate, dar și statui deosebite cu animale, iar dacă vreți să vă aventurați, puteți face o plimbare cu barca!
 2. Muzeul Comemorativ pentru Partida de Ceai de la Boston (protest politic organizat de coloniștii americani contra britanicilor, cunoscut de asemenea și ca actul premergător Războiului de Independență din SUA) – muzeul plutitor este cu adevărat o experiență unică! Veți fi dat pe spate de actorii live (dacă ați fost la Kruger hotel in Tibidado, Barcelona, știți la ce mă refer!), de expozițiile hi-tech, documentarele multi-senzoriale, dar și de corăbiile restaurate!
 3. Monumentul Bunker Hill – veți fi impresionat de acest maiestuos edificiu! Cu peste 20 m înălțime, acesta este un simbol comemorativ pentru luptătorii căzuți în 1775 în locul cu același nume.
Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Boston pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Boston pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Boston, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Boston?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Boston atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Boston

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Boston

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Boston!

Alegeți hotel în Boston