Meniu

Bilete avion Orlando - Căutați bilete de avion spre Orlando

Arată filtrele

Orlando

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-5 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • Să cucerim Spațiul!

  Dacă vă aflați în Orlando, puteți explora complexul de lansare NASA. Centrul Spațial Kennedy se află la Cape Canaveral, pe coasta de est a Floridei.

 • Pentru fiecare iubitor de mașini

  Pe plaja din Daytona, nu departe de Orlando, veți găsi pistele celui mai faimos circuit de raliu, cât și centrul de comandă NASCAR (cea mai mare organizație de curse de mașini din America).

 • Dubluri de ceară

  Orlando este casa faimosului Muzeu de Ceară – Madame Tussaud. Aici puteți face un selfie cu figurile de ceară ale starurilor favorite, de la actori, politicieni, cântăreți, până la celebrități de tot felul.

De ce merită să vizitați Orlando?

Orlando, supranumit “The city Beautiful” de către americani, este unul dintre atracțiile turistice ale Floridei – un oraș perfect pe care să-l descoperiți într-o vacanță binemeritată!
Simbolul orașului este faimoasa fântână din mijlocul lacului ce ocupă partea centrală a parcului situat în cel mai vechi cartier al orașului (datând din secolul 19) – Lake Eola Heights. Strada Bisericii, pavată cu cărămidă, este de departe cea mai specială din district; aici găsiți cele mai bune baruri și restaurante alături de clădiri istorice.
În anul 1970, la o distanță de 34 de km de oraș, a fost construit Walt Disney World. “Mecca” fanilor lui Mickey Mouse, Donald Duck și Pluto este faimos pentru Castelul Cenușăresei ce tronează deasupra parcului – un loc ce nu trebuie ratat dacă ajungeți aici în vacanță! Vă puteți distra de minune cu familia și în recent deschis publicului Regat al Animalelor Disney sau la Studiourile MGM Disney. Un alt parc Disney, Epcot, este dedicat descoperirilor tehnologice.
Fanii filmelor vor fi fascinați de vizita la Resortul Universal Orlando, unde vor fi transpuși în lumea lui “Harry Potter”, “Shrek”, “Jaws”, “Jurrasic Park”, “E.T.” și a multor alte succese ale cinematografiei mondiale. Trebuie să petreceți câteva momente și la SeaWorld – aici veți putea vedea spectacole oferite de delfini, balene ucigașe, morse și foci; mai recomandăm și alte două parcuri acvatice la fel de interesante - Typhoon Lagoon și Plaja Blizzard.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Orlando pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Orlando pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Orlando, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Orlando?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Orlando atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Orlando

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Orlando

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Orlando!

Alegeți hotel în Orlando