Meniu

Bilete avion Atlanta - Căutați bilete de avion spre Atlanta

Arată filtrele

Atlanta

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-5 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • Petrecerea din luna iulie

  În fiecare an, în iulie, are loc Festivalul Național al Artelor Negre, cel mai mare astfel de eveniment din lume, concentrat pe arta și cultura afro-americanilor. Pe tot parcursul său, în oraș au loc concerte, reprezentații de teatru și expoziții.

 • Atmosfera retro

  În anul 1928 s-a deschis The Varsity in Atlanta – primul restaurant cu profil fast-food. Până în prezent, este cel mai mare din bucătăria orașului, având statut de cult. Cu siguranță merită vizitat.

 • La picnic

  În oraș veți putea găsi și oaze de natură și liniște. În Parcul Piedmont veți avea parte de o priveliște de vis, chiar în inima Atlantei. Dacă vă permite vremea, încercați o ieșire la grătar sau la picnic – atmosfera este perfecta pentru așa ceva!

De ce merită să vizitați Atlanta?

Atlanta este unul dintre cele mai importante centre de afaceri din Statele Unite. Coca-Cola, Cartoon Network, CNN, UPS sau Delta Air, toate își au sediile în Atlanta. La intersecția rutelor I-20 cu I-75 se află cartierul central, o aglomerație de zgârie-nori ridicați din sticlă și oțel. Cele mai înalte două clădiri sunt Bank of American Plaza (312 metri) și SunTrust Plaza (265 metri). 
Atlanta este cel de-al șaptelea cel mai popular oraș american și oferă nenumărate atracții turistice. Unul dintre locurile care trebuie văzute neapărat în vacanță este Centrul de Istorie, unde deschise publicului nu sunt doar expozițiile interactive, dar și clădirile vechi reconstruite și grădinile. Un alt obiectiv turistic important este casa memorială Martin Luther King, figura marcantă care în anii ‘60 a inițiat mișcarea pentru egalitatea drepturilor în rândul afro-americanilor și abolirea discriminării de rasă. 
Dacă mergeți în Atlanta în vacanță, trebuie să încercați piersicile zemoase, ceapa dulce Vidalia și nucile pecan, integrate aproape fiecărui fel tradițional de mâncare. Vă recomandăm, de asemenea, plăcinta cu piersici servită cu înghețată, pâinea de porumb sau puiul la tigaie cu garnitură de fasole neagră, porumb copt, varză collard sau piure de cartofi. La desert, trebuie să vă răsfățați cu o felie de tartă cu nuci pecan, însoțită de un ceai dulce. Cele mai bune localuri?  Mary Mac’s Tea Room, unde meniul este exclusiv regional, Restaurantul Bone’s, dar și McKendrick’s Steak House. 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Atlanta pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Atlanta pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Atlanta, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Atlanta?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Atlanta atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Atlanta

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Atlanta

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Atlanta!

Alegeți hotel în Atlanta