Meniu

București Miami - Căutați bilete de avion

Miami

 • Informații generale

  Limba oficială Engleză
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-5 (iarna)
  Valută: Dolar american (USD)

 • Cea mai bună înghețată

  Încercați sortimentele de la Azucar (gelaterie deținută de o femeie cubaneză) – probabil cea mai populară combinație este Abuela Maria (bunica Maria), care conține guava, smântână, biscuiți și vanilie.

 • Fifth Avenue din Sud

  Așa este supranumit Lincoln Road Mall, bulevardul-atracție din Miami. Împânzit cu cafenele, clădiri culturale,  dar și magazine, Lincoln este locul unde puteți să vă lăsați banii fără regrete. Treceți și pe la Balans – mâncarea este foarte bună!

 • Tururi ghidate de tot felul

  Fie că vreți să explorați orașul cu elicopterul, hidroavionul, autocarul sau cu...balonul, Miami are orice opțiune posibilă! În plus, nu uitați de turul cu șalupa, excursiile de parasailing sau turul privat cu mașina 4x4 prin Everglades! Spectaculos!

Miami

Când ne gândim la Miami, trei lucruri ne vin în minte cu siguranță: plaje însorite, arhitectură art deco și spirit relaxat!

Dacă vreți să vă afundați degetele în nisipuri fierbinți, trebuie neapărat să ajungeți în South Beach – mai ales că aici veți recunoaște multe locații și peisaje din filmele americane (inclusiv oamenii care merg pe patine cu rotile în costume de baie pe bulevardele pline cu palmieri!)

Dacă sunteți iubitori de artă în schimb, vă recomandăm să vă faceți drum pe la Art Basel – unul dintre cele mai mari târguri de artă din Statele Unite ale Americii. Acesta se desfășoară de obicei în luna decembrie și adună peste 4000 de artiști din toată lumea, împrăștiați în peste 250 de galerii (așadar, marcați în calendar!).

Surprinzător sau nu, orașul Miami este bogat și în spații verzi și exotice – Grădina Botanică Tropicală Fairchild este poate cea mai populară, însă noi recomandăm și Insula Junglei, mai ales că aici aveți ocazia să vedeți îndeaproape și o serie de animale exotice.

Iar dacă vorbim de spiritul relaxat al localnicilor, clar trebuie să experimentați puțin și din viața de noapte! Poate cel mai menționat (inclusiv de rapperi americani celebri în versurile lor!) local dintre toate este LIV. Îl găsiți în lobby-ul hotelului Fontainbleau (tot aici s-au filmat scene din filme celebre precum Scarface) – și fiți pe fază! Este posibil să dați oricând nas în nas cu o celebritate!

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Miami pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Miami pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Miami, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Miami?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Miami atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Miami

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Miami

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Miami!

Alegeți hotel în Miami