Meniu

Căutați bilete de avion din București spre Alicante

Arată filtrele

Alicante

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Cartierul Santa Cruz

  Cartierul Santa Cruz este un loc minunat pentru o plimbare romantică pe înserat. Lăsați-vă pierduți prin labirintul de străzi înguste și scări. Închisă traficului, zona este plăcută și liniștită.

 • Hei, tramvai!

  Cea mai la îndemână și mai ieftină modalitate de a vă deplasa prin oraș sau împrejurimi este cu tramvaiul. În Alicante, stațiile tramvaielor sunt subterane, ceea ce duce cu gândul la stațiile de metrou.

 • Plutiți deasupra orașului

  Vreți o porție de adrenalină? Atunci trebuie să priviți Alicante de sus. Grupul autointitulat “Vrei” (Do You Wanna) organizează ședințe de zbor cu parapanta și sărituri cu parașuta. Începătorii vor fi însoțiți de un instructor.

De ce merită să vizitați Alicante?

Alicante este un oraș-port din sud-estul Spaniei, numele fiindu-i originar din arabescul “Laqant” și latinescul “Lucentum”, însemnând “strălucitor, luminos”. Orașul a fost pe rând cucerit de europeni și arabi, fapt ce a influențat întregul său aspect. Așadar, o destinație eclectică, cu multe frumuseți de oferit, ce merită explorată într-un city break sau chiar sejur.
Vă recomandăm în primul rând Castelul Santa Barbara, care datează din secolul 9 – acesta oferă și o priveliște deosebită asupra orașului. 
În zona veche, puteți vizita o primărie construită în anul 1760 în stil baroc, o clădire impunătoare cu un turn cu ceas și porți masive verzi. Nu departe de aici veți găsi Explanada de España – o promenadă faimoasă pentru trotuarele ondulate decorate cu mozaic. Recomandăm și Concatedrala Sfântului Nicholas din Bari, dar și Biserica Creștină (construită pe rămășițele unei foste moschei musulmane din secolul 17).
După-amiezile vi le puteți petrece în Rambla de Mendez Nunez – aceasta abundă în restaurante, pub-uri și magazine, toate frumos aliniate. Mesele sunt așezate afară, printre copaci uriași, iar în această atmosferă, puteți savura cea mai bună înghețată din Alicante la Heladeria Borgonesse. City break-ul nu va fi complet până nu încercați și faimoasele tapas de la Lizarran. 
Restaurantul Katagorii este locul ideal dacă vreți să încercați bucătăria locală bască, cu specialitatea casei – pinchos (gustări tradiționale din felii de pâine asezonate cu diferite garnituri).

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Alicante pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Alicante pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Alicante, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Alicante?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Alicante atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Alicante

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Alicante

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Alicante!

Alegeți hotel în Alicante