Meniu

Zboruri LOT din București spre Düsseldorf

Arată filtrele

Düsseldorf

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Aeroportul din Düsseldorf

  La o distanță de 8 kilometri de oraș se află aeroportul. Acesta deservește traficul a peste 22 de milioane de pasageri anual, fiind legat de oraș printr-o rețea de transport bine pusă la punct.

 • Cu taxiul prin oraș

  În Düsseldorf se află peste 1 000 de taximetre cu licență oficială, grupate în două mari organizații. Le poți distinge prin culoarea albastră și numerele negre pe fundal galben de pe geamurile din spate ale mașinilor.

 • Cel mai lung bar din lume

  ltstadt este cartierul cu străzi înguste unde se află peste 260 de baruri, toate unul lângă altul – de aici și această reputație a orașului Düsseldorf, de a fi gazdă pentru “cel mai lung bar” din lume. Merită cu certitudine să vizitezi una dintre micro-berăriile situate aici.

   

De ce merită să vizitați Düsseldorf?

Düsseldorf este capitala landului Renania de Nord – Vestfalia, fiind al șaptelea cel mai populat oraș din țară, dar și un important centru financiar, de afaceri, stil și artă (găzduiește evenimente de fashion încă din anul 1949).
Ce vă recomandăm să vizitați când ajungeți aici în city break? Începeți cu Medienhafen - este cel mai modern cartier al orașului, construit în locul unui fost port. În acest spațiu renovat se află clădiri zgârie-nori, proiectate de cei mai renumiți arhitecți. Clădirea reprezentativă a acestui cartier, simbol al regiunii este Colorium – un edificiu fascinant!
Puteți porni apoi într-o plimbare pe promenada din apropierea Rinului – Rheinuferpromenade, formată din patru străzi principale: Tonhallenufer, Schlossufer, Rathausufer și Mannesmannufer. Pe o distanță de 1.5 kilometri se întind de-o parte și de alta a drumului o mulțime de magazine, baruri și restaurante.
Ce nu trebuie să ratați în acest city break? Oraș verde, în Düsseldorf vă veți putea plimba pe unul dintre cele mai frumoase bulevarde europene – Aleea Regală (cândva denumită a Castanilor), cu ai săi arbori bătrâni și magazine de lux. Tot aici se află și cel mai vechi parc public din țară – Hofgarten, ridicat în secolul 17.
Când vine vorba de bunătăți locale, recomandăm: o bere Altbier. Te vei bucura de această bere lager în cinci puburi din regiune: Füchschen, Schumacher, Schlüssel, Uerige și Brauerei Kürzer.
Să guști o friptură preparată în stil american va trebui să ajungi la Restaurantul Block House Düsseldorf, de pe strada 1 Kurze. Recomandate de turiști mai sunt și Brauerei Schumacher, aflat pe Oststrasse 123 sau Schweine Janes, de pe Bolkerstrasse 13. Amândouă localurile îți servesc preparate germane tradiționale.

Aeroporturi

București Düsseldorf

Verifică aeroportul

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Düsseldorf