Meniu

București Stavanger - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Stavanger

 • Informații generale

  Limba oficială Norvegiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana norvegiană (NOK)

 • Istoria sardinelor într-un muzeu

  La Muzeul Conservelor veți găsi istoria pescărească a localnicilor și a regiunii. Începând cu secolul 19, aceștia au deprins prelucrarea sardinelor, iar expozițiile de la muzeu prezintă în povești deosebite această istorie.

 • Măreția naturii din apele fiordurilor

  O experiență de neuitat este plimbarea cu feribotul pe Lysefjord. Acesta măsoară 42 de kilometri și este împrejmuit de munți ce ating și 1.000 de metri. Pe alocuri, adâncimea apelor fiordului este comparabilă cu înălțimea munților din jur. 

 • La plajă în Solastraden

  Lenevitul la soare nu este numai pentru orașele tropicale! În apropierea Stavanger veți găsi Solastraden, o plajă cunoscută pentru sporturile de apă care se practică aici și care se află în top șase cele mai frumoase și mai pitorești plaje din lume!

De ce merită să vizitați Stavanger?

Oraș norvegian vechi, datând din anul 1125, Stavanger este locul ideal pentru un city break pitoresc. Vă puteți începe vacanța cu o plimbare prin vechiul oraș-port, Gamle Stavanger. Aici veți regăsi 170 de căsuțe din lemn datând din secolele 18-19, dar și monumente și edificii cu care localnicii se mândresc. Dintre acestea, vă recomandăm Muzeul Conservelor (Norsk Hermetikkmuseum), Catedrala Romană a Sfântului Swithun (Stavanger domkirke), Conacul Ledaal și Palatul Episcopal. 
În imediata apropiere, pe dealul zonei rezidențiale, puteți admira panorama orașului în timp ce serviți o cină delicioasă la unul dintre restaurantele cu profil pescăresc.
Dacă sunteți pasionați de drumeții și plimbări prin natură, împrejurimile orașului vă stau la dispoziție. Preikestolen, o culme suspendată la peste 600 de metri deasupra unui fiord, și Kjeragbolten, o rocă imensă, suspendată la peste 1000 de metri în crevasa formată de munte, sunt locurile preferate de turiștii dornici de aventură. 
Deși în trecut orașul era cunoscut drept portul-capitală a sardinelor, astăzi este apreciat pentru prepararea halibutului. Acesta este servit în majoritatea localurilor din regiune, și îl puteți încerca pregătit la grătar, afumat sau sub formă de fiskeboller, chiftelele tradiționale. Alte specialități din bucătăria norvegiană pe care nu trebuie să le ratați sunt codul afumat, caracatița cu piure de ridichi, și creveții sau midiile proaspete. 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din București spre Stavanger pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din București spre Stavanger pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din București spre Stavanger, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din București spre Stavanger?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din București spre Stavanger atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

București Stavanger

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta București - Stavanger

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Stavanger!

Alegeți hotel în Stavanger