Meniu

Bilete avion Tromso - Căutați bilete de avion spre Tromso

Arată filtrele

Tromso

 • Informații generale

  Limba oficială Norvegiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana norvegiană (NOK)

 • Sediul temporar al guvernului

  În timpul celui de-al doilea Război Mondial, când germanii au pus stăpânire pe orașul norvegian, guvernul său a fost stabilit aici. Datorită faptului că apele oceanului nu îngheață niciodată aici, portul a fost operațional în tot acest răstimp.

   

 • Totul la superlativ

  Tromsø se mândrește cu universitatea situată în cel mai nordic punct, cu grădina botanică și chiar cu una dintre cele mai prolifice berării din întreaga țară, producătoare de bere Mack Pilsner, Haakon și Isbjørn.

 • Un magazin aparte

  Pe Strada Kirkegata 6 se află un celebru butic de articole inedite, printre care cărți și jocuri video - Tromsø Bruktbokhandel. Turiștii iubesc să intre în magazin pentru atmosfera inedită, specifică regatului de gheață din nordul Norvegiei.

   

Nopți arctice, rafting și întreceri cu sănii trase de câini – esența orașului Tromsø

Tromsø este cel mai mare oraș din nordul Norvegiei. Deși este situat la Cercul Arctic, iernile sunt deosebit de blânde. Noaptea arctică începe la sfârșitul lunii noiembrie și se încheie la mijlocul lui ianuarie, în timp ce ziua polară durează de la mijlocul lui mai până la sfârșitul lunii iulie. Denumită „Poarta către lumea arctică”, regiunea este ideală pentru admirarea fenomenelor naturale cunoscute drept „Luminile Nordului”. Acestea se pot observa cu ochiul liber în perioada septembrie – martie, însă din cauza schimbărilor climatice, apariția lor nu poate fi prevăzută cu exactitate. 

Dacă vă gândiți la un city break dinamic, vă puteți rezerva o excursie organizată de firmele locale de turism. Puteți lua parte la concursuri de pescuit, întreceri de tip rafting, plimbări în natură sau întreceri cu săniile trase de câini. 

Datorită faptului că în Tromsø trăiesc armonios peste 100 de naționalități și culturi diverse, bucătăria locului este și ea una specială. Ca atare, puteți încerca supa de pește tradițională, servită la Mathallen (Gronnegata 58/60), un local faimos pentru preparatele scandinave din meniu. Pentru iubitorii platourilor cu fructe de mare recomandăm restaurantul Emma's Drommekjokken, situat pe Kirkegata 8, extrem de popular printre turiști.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Tromso pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Tromso pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Tromso, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Tromso?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Tromso atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Tromso

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Tromso

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Tromso!

Alegeți hotel în Tromso