Meniu

Căutați bilete de avion spre Bergen

Arată filtrele

Bergen

 • Informații generale

  Limba oficială Norvegiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana norvegiană (NOK)

 • Bergen, poarta fiordurilor

  Coasta Norvegiei se umple de golfuri și râpe care duc direct în apă - aici veți putea vedea unul dintre cele mai mari fiorduri (Hardangerfjord). Zona merită o vizită primăvara – datorită livezilor care înconjoară golful, totul pare înflorit. 

 • Pentru melancolici

  Vă plac căldura, soarele și cerul senin? Călătoria în Bergen poate fi o experiență șocantă atunci – aici plouă aproximativ 275 de zile pe an! Din fericire, orașul în sine, fiordurile și bucătăria locală compensează cu succes pentru acest lucru.

 • Bogăția din Fisketorget

  Fisketorget este o piață de pește extrem de cunoscută, deschisă 6 zile pe săptămână la Vågen bay. Peștele este prins direct de pescarii locali și în plus, puteți gusta și specialitățile locale (carnea de ren!) 

Ce trebuie să știți despre Bergen

Al doilea oraș ca mărime din Norvegia și capitala culturală a țării, Bergen este un loc interesant ce se mândrește cu o lungă istorie și priveliști deosebite. 
Fondat în secolul 11 ca o așezare de pescari și comercianți, Bergen era capitala țării chiar și în Epoca Medievală, titlu ce i-a fost predat mai târziu orașului Oslo. Importanța sa a crescut și mai mult odată cu creșterea fabricii Hanseatice, în secolul 14, lucru pe care îl putem observa astăzi uitându-ne la Bryggen, un țărm lung cât un oraș, plin de clădiri comerciale (protejat din 1979 de UNESCO). Ce vă recomandăm să vizitați? În primul rând, trebuie neapărat să mergeți la Fisketorget ca să savurați specialitățile locale și să admirați casele istorice din secolele trecute. 
Apoi, printre punctele importante de atracție în Bergen se numără și bisericile - pe lângă catedrala St. Olav, sau Romanesque Mariakirken, mai puteți bifa Fantoft stavkirke (reconstruită după ce a ars în 1990). Intrarea în port este păzită de fortăreața Bergenhus (construită în 1240), unul dintre cele mai vechi castele care au supraviețuit timpului. Gamlehaugen, palat construit în 1900, este o rezidență regală înconjurată de un parc în stil englezesc.  
Trebuie să mergeți și la Fløibanen – aici veți găsi un funicular care conectează orașul cu creasta Fløyen.

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Bergen pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Bergen pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Bergen, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Bergen?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Bergen atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Bergen

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Bergen

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bergen!

Alegeți hotel în Bergen