Meniu

Căutați bilete de avion spre Molde

Arată filtrele

Molde

 • Informații generale

  Limba oficială Norvegiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Coroana norvegiană (NOK)

 • Orașul trandafirilor

  Molde este un oraș plin de viață, așa că veți putea admira o varietate largă de flori și plante. Totuși, cele mai răspândite flori sunt trandafirii, ceea ce i-a atras numele de „Orașul Trandafirilor”.

 • Jazz it up!

  În fiecare an în luna iunie, Molde este gazda Festivalului Internațional de Jazz. Este cel mai mare eveniment de acest gen din Europa, atrăgând iubitori de jazz din toată lumea.

 • În explorarea oceanului

  Zilnic, numeroase vase de croazieră ancorează în apropierea orașului, pentru un tur organizat de grupul Hurtigruten. Dacă o croazieră nu este pe placul dumneavoastră, vă recomandăm o plimbare cu feribotul, care pleacă spre fiorduri.

De ce merită să vizitați Molde?

Molde este un oraș norvegian din districtul Romsdal, comitatul Møre og Romsdal, pe țărmul de nord al Romsdalsfjord. 
Natura fabuloasă și clima moderată fac din Molde o destinație ideală de vacanță. Indiferent de sezon, munții din Ținutul Fiordurilor vă stau la dispoziție să-i explorați. În timpul iernii puteți schia admirând Aurolele Boreale, iar vara îi puteți descoperi în drumeții și cățărări.
Orașul este punctul de plecare perfect pentru un tur al celor mai frumoase rute din Norvegia – Trollstigen și Atlanterhavsveien. Numele primei rute se traduce prin “urmele pașilor trollilor”, iar în timpul drumețiilor veți întâlni marcaje pe care scrie: “Atenție la troli!”
A doua rută traversează șapte poduri care unesc între ele mai multe insulițe de-a lungul coastei Hustadvika. Cel mai lung pod, Storseisundet, face o întorsătură abruptă și încântătoare pe deasupra uneia dintre insule, iar drumurile combină armonios sălbăticia naturii cu măiestria artizanilor locali. 
Nu puteți pleca din Molde fără a vă bucura de un mic dejun sau prânz tradițional constând în supe delicioase, sandvișuri calde sau dulciuri tradiționale. Vă recomandăm să le încercați la localul Fole Godt, aflat pe 61 Storgata. De asemenea, vă puteți opri și la restaurantul Molde Fjordstuer, de pe 6 Julsundvegen, specializat în variațiuni sofisticate ale artei culinare scandinave. 

Destinații populare
Cele mai căutate destinații pe eSky.
Conexiuni de zbor populare
Cele mai frecvente căutări de zbor la cele mai mici tarife.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Molde pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Molde pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Molde, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Molde?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Molde atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi în Molde

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Molde

Orarul zborurilor: Molde

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Molde!

Alegeți hotel în Molde