Meniu

Căutați bilete de avion din Tunisia

Tunisia

 • Tunis
 • Informații generale

  Limba oficială Arabă
  Ora locală: UTC +1
  Valută: Dinar tunisian (TND)

 • Districtul Kazba

  Vechiul Mausoleu al lui Hafsid din districtul Kazba adăpostește un muzeu dedicat olăritului. În imediata apropiere, puteți vizita un cimitir și moscheea care datează din secolul 13.

 • De ce „Tunis”?

  Legat de numele orașului circulă mai multe legende. În limba berberă, „tunis” înseamnă „în timpul somnului” sau „întins”. Astfel, orașul și-ar fi putut primi numele de la comercianții nomazi care se opreau aici să se odihnească.

 • Muzeul Bardo

  Muzeul Bardo este unul dintre cele mai captivante din lume, astfel încât vă recomandăm să vă luați o hartă de la intrare. Galeriile ce prezintă arta antică, de influență bizantină și arabă, sunt locuri sigure în care vă veți pierde fără hartă!

De ce merită să vizitați Tunis

Tunis este un vechi sat fenician de comercianți, devenit mai târziu centrul de operațiuni al piraților din Marea Mediterană. Astăzi, acesta este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Tunisia. 
Dincolo de plajele fascinante și monumentele ce adăpostesc secretele trecutului, în Tunis veți vedea o îmbinare arhitecturală a culturii arabe cu cea franceză.

Districtul Ville Nouvelle a fost locuit de francezi, care au colonizat aceste teritorii. Acest lucru este evident în special pe bulevardul principal, Avenue Bourguiba, construit după Champs-Elysee, singura diferență fiind că pe marginea bulevardului din Tunis veți întâlni palmieri.

Inima orașului este labirintul de străzi înguste pe care veți simți aerul arabic al locurilor. Aici veți găsi o mulțime de târguri și veți putea gusta din viața localnicilor de zi cu zi. Districtul datează de la începutul secolului 7, iar cea mai veche moschee (Obeid’a Allah’a Ibn-al-Habhab) de la începutul secolului 8. Începând cu 1979, acestea fac parte din Patrimoniul Cultural UNESCO.

Totuși, în Tunis nu veți găsi doar aerul romantic al poveștilor despre comercianții orientali. Bulevardul Habib Bourguiba, situat în partea nouă a orașului, este înțesat cu clădiri moderne de birouri, restaurante și cafenele și alte servicii. Așadar, rezervați-vă suficient timp încât să vizitați întreg orașul!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Tunisia pe eSky.ro?

Pe eSky.ro adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Tunisia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.ro, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Tunisia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.ro vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Tunisia?

Pe eSky.ro ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Tunisia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri din din Tunisia