Meniu

Hotelul

Hotelul

Din personalul hotelului fac parte cameristele, a căror sarcină este de a asigura ordinea generală  în hotel, în camerele de oaspeți și în zonele publice (holuri, săli de conferință, restaurante, coridoare, scări, grupuri sanitare). În funcție de standardul hotelului, curățenia în camere poate fi efectuată la intervale diferite în timpul șederii, de obicei în fiecare zi.
Din motive ecologice, multe hoteluri cer clienților să informeze dacă nu se dorește sau nu este necesară schimbarea zilnică a lenjeriei de pat și a prosoapelor.
Hotelurile cu un standard mai ridicat oferă și serviciul unui bellboy. Acesta transportă bagajele oaspețiilor în camerele lor, prezintă camera etc.


Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!