Meniu

Securitatea și depozitarea obiectelor de valoare

Securitatea și depozitarea obiectelor de valoare

În majoritatea hotelurilor sunt disponibile vestiare sau case de bani, în care puteți stoca documente, bani sau alte lucruri de valoare în schimbul unei taxe. Fiecare vestiar are o cheie individuală, deci aveți garanția că nimeni nu va avea acces la acesta.
Unele hotelurilor oferă seifuri în camere. Seiful din cameră se poate bloca prin setarea unui cod pe care nu trebuie să îl împărtășiți unei alte persoane.

Vă sfătuim să luați toate măsurile de siguranță pentru a vă proteja bunurile: 

  • aveți grijă să închideți ușa de fiecare dată când părăsiți camera. În cazul în care acestea sunt echipate cu încuietori automate trebui să aveți întotdeauna o cheie;
  • vă sfătuim să țineți actele, cardurile și banii într-un singur loc. Dacă pierdeți un card, vă recomandăm să utilizați alte surse de bani
  • asigurați-vă că documentele de călătorie sunt depozitate într-un loc sigur. Dacă vă pierdeți pașaportul sau actul de identitate, întoarcerea acasă va fi posibilă doar cu sprijinul ambasadei.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.ro.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!